ValóVilág

Cowboyok és indiánok lepték el a Villát

rtl.hurtl.hu

2014. december 20. 22:00

Két csapatra és két területre oszlott a Villa. Reniék kiszorultak a nyugiszobába, míg Daniék megtarthatták a nappalit és a hálót. A nagy ellenségeskedésben többen egymás torkának estek, főleg Fanni és Ádám között durvult el a vita.

Az előző napi rodeós játék győztesei, vagyis Daniék csapata lettek a cowboyok, Reni támogatói pedig az indiánok. Nemcsak a lakók oszlottak két részre, hanem a Villa is. A fürdő és a háló a cowboyokat illeti meg, az indiánoknak viszont a mosókonyhára és a nyugiszobára zsugorodott az élőhelyük. A két csapat nem léphet egymás területére. Fanni kezdetben örült a felosztásnak, hiszen már látta is magát Pocahontasként, aki a hegyről szerelmesen néz le John Smith-re, de a dögös bőr ruhák helyett viszont csak tollak és poncsók jártak nekik. Laciék persze rögtön abból indultak ki, hogy az indiánok majd lopni akarnak tőlük, ezért őrséget kell állniuk. Fanni pedig azon akadt ki leginkább, hogy hogyan fognak fürdeni.

„Mi lesz a nevem, Büdös Suna?”

Alig szállt le az este és fészkelődtek be az indiánok, Laci és Edina rögtön felkerekedtek, hogy kifosszák az ellenséget. Elhozták a mosókonyhából az összes WC papírt, de zsákmányoltak még pokrócokat, fogkefét is és Erős Pistát is. Az kellhetett, mint egy falat kenyér.

Edina szerint Laci kicsit olyan, mint ő: mindketten szeretnek rosszalkodni. Másnap a rezervátumba szorult csapat nem ébredt könnyű reggelre, mert nemcsak azt konstatálták, hogy éjszaka kifosztották a mosókonyhát, hanem még az egyetlen budi is eldugult, amit használhattak volna. Fanni épp Dennisnek nyafogott a csöves életmód miatt, amikor Dóri benyitott és diszkréten közölte, hogy ott lebeg a szar a WC tetején. Reni tudta is egyből az okát, ő már kifigyelte, hogy a takarításhoz használt törlőkendőket nem a szemetesbe dobják, hanem a WC-be, hát így könnyű. A vis major miatt az indiánok így átmenetileg bemehettek az ellenség területére, kizárólag WC használat céljából. Fanni rögtön el is kurjantotta magát, hogy ő most kaksizni megy, de ehelyett lekapta szivecskés köntösét és megelőzve, hogy méltó legyen a maga által választott indián nevéhez, lezuhanyozott. Dani közben figyelte, de nem vett észre semmit, mert „szerencsétlen és ostoba”. Mindegy, hogy indián, vagy cowboy, takarítani mindenkinek kell. Zsu könyörtelenül ki is osztotta rájuk az udvart, a szaunát és minden olyan területet, amit csak ők használhatnak.



Zsu élt azzal a szuperképességével, amivel eddig még egy villamester sem. Úgy érezte, hogy a másik csapat nem teljesítette a rájuk kiszabott feladatokat, ezért megkongatta a harangot és büntetést kért az indiánokra.

Dóri úgy érezte, Fanninak lassan mindenben igaza lesz.

„Ha hatalom kerül Zsu kezébe, akkor a jótét lélek parasztlányból, gonosz boszorkává változik”

Három lehetőség közül választhattak, végül amellett döntöttek, hogy az indiánok áldozzanak fel maguk közül valakit, aki minden kívánságukat lesi majd. A döntés végül Macira esett, bár Fanni is ajánlkozott a feladatra. A tollas fejdíszesek viszont arra nem számítottak, hogy ennyire szemetek lesznek vele. Csicskáztatták, ugráltatták. Reni sírva borult Maci nyakába, hogy ő nem ezt akarta. Daninak és Edinának már nem fűlött a foga ahhoz, amit Laci, Ádám és Zsu csináltak. Szerintük ők már túlmentek egy határon ezzel a szivatással, amiben ő már nem akart részt venni. Zsuzsa persze egyből mosta kezeit, hisz ő csak taktikai szempontokat vesz figyelembe és annak örül, hogy Macit és Renit elszeparálták egymástól.

 

Elérkezett Dani születésnapja, volt csokitorta, lufik, meg minden. A hangulat, ha csak egy rövid időre is, de meghitté változott a Villában. Persze így se volt mindenki felhőtlenül boldog, Fanni és Ádám például egyre hevesebb szócsatába bonyolódott egymással. Fanni szerint Ádám anyukája büszke lehet a fiára, erre a tettrekész srác se volt rest riposztolni. Volt ott pöcök és menstruáció emlegetés. Dennis próbálta csillapítani a kedélyeket, de nem járt sok sikerrel. Ni csak, Ádámnak is kinyílt a csipája, eddig jóformán meg se szólalt, most viszont csak úgy ontotta magából a sértéseket és szidalmakat Fanni felé.

„A szőrt, kiszedted már a picsádból? Ha megyek Párbajra, viszem magammal a narancsbőrödet is!”

Fanni erre lopásba fojtotta a bánatát, elhozott néhány joghurtot és édességet, majd az indián törzzsel együtt visszavonult a saját területére. Egy pillanatra azt hittük, Dóri is lopott valamit, de csak a hasát mutogatta.

#ValóVilág#villalakó#rtlii#fanni#dennis#laci#dani#dóri#robin#maci#reni#zsu#edina

Címlapról ajánljuk