ValóVilág

A villalakók könnyek között búcsúztak Macitól

rtl.hurtl.hu

2015. január 13. 22:00

Maci számára véget ért a játék, amit videóüzenetben közölt társaival. A hírt mindenki szomorúan vette tudomásul, Dennis sírt és bűntudatot érzett, Zsu elszégyellte magát, Dani pedig magyarázkodásra kényszerült.

A Kiválasztás után mindenkit az foglalkoztatott, hogy vajon kit hív Párbajra Zsuzsa. Ezt viszont úgy tűnik, maga a Kiválasztott sem tudja még. Tanácstalan, hogy azt vigye-e, akit elvárnak tőle, vagy inkább hallgasson Dórira és azt válassza, aki "jobban megalázta". Edina reméli, hogy őt választja és ebben Dani is egyre biztosabb. Robin és Dennis is erről témáztak, de Robin, ismerve Zsu észjárását, nem tartja Edinát lehetséges ellenfélnek. Szerinte Lacinak kellett volna mennie, de ezt már megint megúszta.


„Még ki sem hűlt a lila kendő, máris felvette”

A másnap reggel is nehezen indult, sokan Maci miatt aggódtak, Zsuzsa nagyon rosszul aludt, mert folyamatosan pörgött az agya. Robin Edinával reggelizett és dumcsizott, amit Laci ferde szemmel nézett. Ő bizony nem hisz a fiú-lány barátságban, szerinte Robin akar valamit Edinától, mert érzi, hogy Dórinál már nincs sok esélye, ezért most már másfelé kacsingat.

A villalakók tanácsot adtak Zsunak, elmondhatták, hogy az ő helyében kit vinnének ki magukkal párbajozni, a választott emberre pedig egy kék szalagot kötöttek. A legtöbben, köztük saját maga is Edinát javasolták, de volt, aki Fannit választotta volna. Az eredmény megjósolására viszont senki sem mert vállalkozni. Dennis Danit vinné ki, mert szerinte ő egy olyan sérelem miatt támadta hátba Zsut, amit igazából nem ellene követett el. Dani szerint viszont Dennis személyeskedésbe vitte át az indoklást. Edina egyből barátja védelmére kelt, mindenki a másik szavába vágott, majd egy óriási veszekedésbe torkollott az egész. Zsuzsa szerint Laci is hibás, mire a facér kapva-kapott az alkalmon, hogy akkor itt és most, mindenki előtt tisztázzák a történteket.

„Valljuk be, f@szra” vágytál”

Zsuzsa próbált érvelni, de lépten nyomon beléfojtották a szót. Daniék azt elismerték, hogy Laci sem vétlen, de a Cinkostárs Bt-t akkor is Zsu rúgta fel.

„Úgy tűnik nemcsak skizofrén vagyok, hanem amnéziás is”

Fannika csak pillázott, szerinte itt nagyon sok olyan ember van, aki mást mond az ember szemébe, mint a háta mögött, de akinek nem inge, ne vegye magára.

Edina szokásához híven behergelte magát.



Reméli, hogy Zsuzsa őt viszi ki magával és bebizonyítatja, hogy neki volt igaza.

„Ha tökös vagy, engem viszel!”

Edina kiviharzott a szobából, majd Dóri megmondta a frankót:

„Lacinak hirtelen megtetszett az Edina, mert nem akar kiesni, őt erősnek érzi, ezért hozzácsapódott, így lettél itt te a sz@r. Ennyi.”

Maci számára sajnos véget ért a játék, ezt a villalakók azonban ekkor még nem tudták. A zabálnivaló videóüzenetben közölte velük a szomorú hírt. A játékosok nagy része elsírta magát, még Dennis sem tudta visszatartani a könnyeit. Szörnyű bűntudat ébredt benne, amiért sokszor kételkedett Maciban, Zsu pedig elszégyellte magát, hogy sokszor bántotta, amiért nem annyira lelkes a feladatokban, miközben lehet, hogy végig rosszul volt.

 
Majd felolvasták a végrendeletét, amiben mindenkitől elköszönt. Fannit és Dennist arra kérte, hogy mondják ki végre, hogy szeretik egymást, Zsuzsának pedig azt üzente, tiszteli, amiért ennyi pofon után is fel tudott állni. A levelet bűntudat, meglepetés és kínos magyarázkodás követte. Dani Dennis előtt mosakodott, hogy ő nem szokott a háta mögött beszélni, Dennist Fanni vigasztalta, Dóri és Zsu pedig fogadást kötöttek, hogy együtt végigviszik a játékot.

„Ki ne merj nekem esni”

A komisz láthatólag nehezen tért magához barátja elvesztése miatt. Amikor a lakók Maci fotója előtt közösen elköszöntek tőle, egy kis időre félrevonult, hogy kettesben is elbúcsúztassa barátját.



Bűntudata volt, amiért nem bízott benne vakon. A könnyes búcsú utána megint a Kihívás volt a téma. Robin szerint, Dani sokkal esélyesebb ellenfél Zsu számára, mint Edina. Sőt, még egy harmadik lehetőség is szóba jöhet.

„Sokkal inkább érezném, hogy ez egy Zsu-Laci Párbaj, mint bármilyen más”

Szerinte megfontolandó
lenne Daninak kihasználni a szuperképességét és levenni Laciról a lila kendőt, hiszen miért kockáztatná, hogy Zsu Laci helyett esetleg őt vigye ki magával.
Hogy hogy dönt Dani, az még egyelőre rejtély, de a holnapi Kihíváson minden kiderül.

#ValóVilág#búcsú#maci#dennis#fanni#dóri#robin#edina#laci#dani#zsu

Címlapról ajánljuk