ValóVilág

Nem ért senkit meglepi, Zsuzsa mehet párbajozni

rtl.hurtl.hu

2014. november 30. 21:00

Túl vagyunk a VV7 első Kiválasztásán. A rafinált csaj úgy tűnik mindenkinél kihúzta a gyufát, mert 8 kiválasztó jellel ő lett a biztos befutó a Párbajra. De nem volt hiány lightos hisztiből és taktikázásból sem.
 

Az applikációs szavazás értelmében Edina tölthetett el egy romantikus éjszakát Robinnal a nyugiszobában. A döntésnek mindketten nagyon örültek, a nyugiszobában volt eper, meg pezsgő. Edinának az alkoholtól megeredt a nyelve, sírig tartó hűséget ígért Robinnak bent a Villában, és közben kibeszélték az embereket és a Villa-beli kapcsolatokat. Megtudtuk, hogy Zsuzsának szüksége van Edinára a túléléshez, Reni sunyi, Vikcsu pedig a barátja, de nagyon nagyszájú. Hamar egy hullámhosszra kerültek, beszéljenek is bármiről. Gyorsan kialakult közöttük a szentháromság, alig egy óra alatt barátokká, szövetségesekké és lelki társakká is váltak.


 
Megalakult a fehérek és a feketék csapata Robin Villa-térképe alapján.  A fehérek közé tartozik Zsu, Dani, Edina, Robin, Ádám és Laci. A feketék közé Reni, Vikcsu, Dóri, Dennis, Maci és Fanni került. A táblánál később mindenki megindokolta, hogy hova tartozik és miért oda. Többé-kevésbé mindenki helytállónak érezte azt a pólót, amit éppen viselt. Maci szerint nem két csapat van itt, hanem legalább három. A legtöbbjüknek szinte csak Zsuval van problémájuk, a többieket kedvelik. Laci szerint Dennis nem férfi, mert ahhoz is három nap kellett neki, hogy kibökje mi a baja vele. Fanni szerint a feketék totál vakon vannak, mert nem látják, hogy Zsu mindenkit csak manipulál.



Később a fehér és a fekete csapat tagjai kérdéseket tehettek fel egymásnak. Fannit egyből arról faggatták, hogy bár megígérte a szüleinek, hogy nem fog szexelni, ezt elég hamar megszegte. Az édibédi csaj elismerte, hogy ez nem jött össze.

De hát ő egy heves vérmérsékletű lány, illetve az a fránya tesztoszteron is túlteng benne!

Zsuzsát megint a szokásos Dávid – Dani témával vették elő. Maci pedig egy meglehetősen szemét kérdést kapott: Téged nem zavar, hogy minden lányhoz közeledsz, de egyikük sem tekint rád férfiként? A zabálnivaló teljesen kiakadt a kérdésen. Úgy érzi, csak azért mert nem szép, ő is megérdemli a boldogságot. Őt még soha nem vette körül ennyi gyönyörű nő, ezért kifejezetten élvezi ezt a helyzetet most.

 

Maci és Dani már korábban kitervelték, hogy megkavarják egy kicsit az állóvizet. A zabálnivaló srác megviccelte a többieket, hogy kamuból átáll a fehér csapathoz, nagyon kíváncsi volt, hogy ki hogy fog reagálni erre. Fanni egyből kikérte magának, hogy ő bezzeg megmondta, Dóri nem lepődött meg, Reni viszont sírva fakadt. Majd Maci közölte, hogy ez csak az alvós pólója volt, a többiek viszont nem igazán vették a poént, csak úgy röpködtek a szidalmak.

Maci, undorító vagy!

Lehet, hogy Maci ezúttal kicsit túltolta ezt a poént? A végén még az lesz az eredménye, hogy egyik csapat sem fog megbízni benne.

Kezdetét vette a ValóVilág 7 első Kiválasztása. Két játékos bír szuperképességekkel. Ádámnak ott a lehetőség, hogy akár saját magára akár másra rátegye a védettséget jelentő lila kendőt, szavazategyenlőség esetén pedig Vikcsu szuperképessége döntheti el, hogy ki menjen párbajozni. Ádám konzultált Danival s úgy döntött, hogy arra a kendőre később nagyobb szükség lesz, így még nem akarta felhasználni.
 
Mielőtt kimentek volna a táblához indokolni, megnézhettek egy-két kisfilmet arról, hogy hogyan alakultak a benti barátságok és kapcsolatok. Dennis és Laci kezdetben szövetségesek voltak, mára viszont alig állnak szóba egymással. Ennek persze a Dóris konfliktus az oka. Fanni és Dennis viszonya
is elég érdekes. Arról is megnézhettek egy bejátszót. Amitől Fanni sokkot kapott. Lilu megkérdezte, hogy most akkor mi is van kettejük közöttük, mire Fanni nemes egyszerűséggel azt felelte, hogy csak egy kis digi-dugi.

„Nem gondoltam volna, hogy visszalátom magam, amint a csuklyámat masszírozzák”

Dennis sem fukarkodott az aranyköpésekkel, Lilu kérdésére, hogy ki hány százalékban közeledik a másikhoz sikerült bemondania egy 55-50 százalékot. Ülje le, egyes!
 
Megtudhattuk azt is, hogy Dóri és Laci kapcsolata hogyan jutott el a smárolástól a betelt bocsánat füzetig. Utolsóként Zsu berobbanását láthattuk a Villa-életbe, amit már csak azért is megérte végig nézni, mert megtudhattuk, hogy Fanni szerint Zsuzsa a legkönnyűvérűbb.

Majd mindenki kiment a táblához, hogy elmondja, nagy meglepetések nem értek minket. Dennis, Reni, Maci, Fanni, Laci, Vikcsu, Ádám, sőt még Edina is Zsuzsára tette a jelét. Dani és Zsu Renire szavazott. Dóri az átélt sérelmek miatt Lacira tette a jelét. Robin pedig egy olyan lányra szavazott, akivel eddig nem igazán beszélgettek, Fannikára.

Zsuzsa történelmet írt, annyi jelet kapott, hogy alig fért ki a táblára. 8 kiválasztó jellel indulhat párbajozni.



Zsura többen a saját csapatából szavaztak, ami a rafinált csaj szerint csupán annyit jelent, hogy nekik még bizonyítania kell. Akár politikus is lehetne belőle!
 
Ha még több részlet érdekel, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston.

 
#ValóVilág#kiválasztás#rtl 2#valóvilág7#rtlii#zsu#igazság#fekete#fehér#klikk#kérdés#fanni#reni

Címlapról ajánljuk