ValóVilág

Hajszálon múlott: Laci folytathatja a játékot

rtl.hurtl.hu

2015. január 18. 21:00

A ValóVilág7 eddigi legszorosabb Párbaján alig néhány szavazat döntött. A megmérettetés előtt Zsu letáncolta Laci arcát. Szó szerint! A két párbajozó mielőtt kiment volna a stúdióba, egy riszaviadalon mutatta meg, melyikük táncol jobban. Zsu annyira belelendült, hogy Laci durcás orcája bánta.

A két párbajozó és csapata egy táncversenyen mérheti össze erejét. Indul a riszaviadal a jó kis Run-D.M.C.-re, Zsu annyira beindult, hogy élből arcon rúgja Lacit.



Edinának persze, mintha menedzser lenne, azonnal habzik a szája, hogy mi ez már? Laci sajnáltatja magát, duzzog, Zsu bocsánatot kér, és nem érti, miért kell ennyire felfújni:
 

Jó, azért artériás vérzést nem kap!
 

Mindenki mondja, hogy Laci, ne legyél már sírós kölök, nem direkt volt, folytassuk a táncot! Dóri zavarban érzi magát, Daniról ezt nem mondhatnánk, ő aztán belead apait-anyait.
 

Gondoltam, megturbózom a dolgot, és rémisztek egyet a fehér bálnával.
 



Jön Zsuzsa, se humora, se ritmusérzéke, önbizalma, elszántsága viszont annál nagyobb, biztos, ami biztos még a tréning gatyót is letolja, és pucsít egyet Laciéknak. A facér nem esik hasra tőle, sőt: ez az, egy igazi anya! A verseny után érzi a rafinált is, hogy ez talán sok volt, és nem kellett volna. Fanni vigasztalja, dehogy volt gáz:
 

A negatív reklám is reklám!
 

Talán erre mondják, hogy vigasztaljon téged a Fanni! Robin a riportban áradozik, hogy Edina bizony odatette magát, és nem is rosszul.

Edina, Laci és Dani nyerte a pánikszoba-versenyt, a jutalmuk egy jó nagy üveg bor, és a többi villalakónak pedig professzornak kell hívni a nyertes csapat játékosait. Bemennek a nyugiba, nyitják a bort, és átbeszélik az elmúlt nap eseményeit. Dani és Edina jelzik Lacinak, ezt az arcon rúgást mintha túlreagálta volna. A hálóban Zsu és támogatóik is ugyanezen a sztorin pörögnek, de Dennis inkább viccesen fogja fel: te meg jól lerúgtad az ellenfelet.

Vissza a hálóba, kezd hatni az isteni nedű, nevetgélnek az ex-villalakók fotóin. Aztán Dani - Fanni mellényében - énekelve bemegy a hálóba, ahol a többiek aludnának. Fanni csendre inti, na meg arra, hogy azonnal vegye le a ruhadarabot. Az édibédi annyira felidegesíti magát, hogy már rángatja is Daniról a mellényt.
 

A ruha az háború, az kib@szottul háború!
 

A ruha lekerült, az indulatok viszont nem csitulnak: hagyjatok minket aludni. Minek, ti se hagytatok délután?! Dani már nem szomjas, és ilyenkor nem is ismer határt, kimegy a nappaliba, és torka szakadtából énekel, bízik benne, hogy minél jobban fel tudja húzni Fanniékat.

Következő feladat, kampánydalt kell írniuk, a két párbajozó személyére szabva. Laci kéri Edinát, hogy rappelje a szöveget, Edina ezt nem akarja:
 

Én nem igazán értek sem a raphez, sem a mondókához.
 

Zsuék felsorakoznak a nappaliban, a rafinált rappel, Fanni énekel, a fiúk táncikálnak. Hogy mennyire sikerült jól, azt mindenki visszanézheti. Laci persze nem lelkesedik a produkcióért, ezt kíméletlenül oda is mondja nekik. Majd ők is bizonyíthatnak, talán egy fokkal jobban megy a rap és az összmunka. Minden versszakban a villalakókat kritizálják, amit naná, hogy nem éreznek igaznak Fanniék. Az édibédi kiborul, úgy érzi magát, mintha visszacsöppent volna a suliba, ahol mindig csúfolták valamivel. Dennis vigasztalja, tudom én, hogy mi bajod: f@szhiányod van. Fanni helyesel, hogy jah, az is, meg a mensi is késik, a komisz nyugtatja, hogy ne aggódj, majd megjön a jövő héten. A lány úgy dönt, elköltözik Dóri mellől, és átcuccol az ágyasa mellé. Zsu a plafonig ugrik, és visít örömében.

A lakók kiállnak egymás elé, és a villabeli viszonyokat elemzik. Dani kezd, figyeljetek, letudtuk az ismerkedési fázist, nagyjából kialakult mindenkiben a szimpátia és az utálat. Szerinte a Dóri-Dennis-Fanni kapcsolat picit kezd rozoga lenni. Laci bízott benne, hogy megmarad a kezdeti négyes, álmában sem gondolta volna, hogy Edina ennyire közel lesz hozzá, Robinnak még odaszól befejezésül:
 

Le a nőmről, mert szétverlek!
 

Dennis szerint Zsu és Dani kapcsolatának nem ártana egy kis frissítés. Dóri is úgy gondolja azért is romlott meg a viszonyuk, mert Dani sértve érzi magát, amiért a rafinált lány visszautasította. A hegylakó nem érzi ennyire lesarkítva, szerinte Zsu hétről-hétre csalódást okozott, és amit Edinával csinált, azzal betelt nála a pohár. Persze, hogy összevesznek két pillanat alatt, Zsu kikéri magának, Edina Dani mellé áll, vörösödő fejjel osztja, kb. ugyanazokat mondja, amiket eddig is: mindenkit kibeszéltél a háta mögött, most meg velük barátkozol. Beszáll Laci is a kiabálásba, aztán hárman egyszerre üvöltenek. Cigiznek, folytatják, csak már visszafogottabb hangnemben, Zsu közli Danival, hogy nem felejt, ha visszajön a párbajról, ezt még lemeccselik.

Kezdetét veszi a Párbaj; Lilu, Bence köszönti a lakókat, kezdjük azzal, hogy megnézzük, hogyan alakult a Kiválasztott és a Kihívott viszonya. Több volt benne a vihar, mint a napsütés. Lilu kérdezi Lacitól, hogy mi volt az a pont, amikor távolodott Zsutól. Egyszerű, amikor megtudta, hogy csak taktikai lépés volt a lánynál. Zsu ledöbben, nem érti, hogy fajultak el ennyire a dolgok. Gong, Zsu búcsúzkodik, Dani csak annyit mond neki, hogy „Isten veled!” Laci egyszerűen és gyorsan letudta a búcsúzkodást.

Zsu belép a stúdióba, meglátja az édesanyját, könnyekig hatódik, Lilu erőt önt belé, gyerünk, kemény csaj vagy te, Párbaj van! Jön Laci, a keménymag üvölt a stúdióban, Lilu úgy érzi, mintha egy focimeccsen lennének. Laci magabiztos, de nagyon. Kérdezik a műsorvezetők, hogy ha az elején - ismeretlenül - előtte állt volna a két lány, kit választott volna? Laci gondolkodás nélkül rávágja, hogy Zsut. De persze, miután megismerte őket, inkább Edinát, még azt is hozzáteszi, ha Dóri nem pattintja le, akkor nem alakul ki ez az egész herce-hurca.

Drámai pillanatokat idézünk fel ismét, hogyan alakult ki a szerelmi háromszög. Zsu, feltetted már magadnak a kérdést, hogy miért utálnak ennyire? - kérdezi Lilu. Mert tartanak tőlem! - vágja rá a kiskunfélegyházi lány. Azt viszont nem érti, hogy a gyermekével és az anyasággal miért bántják.
 

Szerintem egy anyának is van joga lerészegedni!
 

Laci bizonygatja, hogy azért kell visszamennie, hogy azzal a lánnyal lehessen, akit megszeretett, és a nőcsábász énjét elhagyja ezután.

Kortesbeszédek - Edina kezdi, szeretné visszakapni azt a fiút, aki elrabolta a kicsi szívét, és könyörög a nézők szavazataiért. Dóri Zsuért korteskedik, szerinte a rafinált lány egy igazi harcos szellem, és minden mélypontból fel tudott állni, így igazi mintakép lehet minden nőnek, anyának.

Kit vártok vissza villalakók? - érkezik a műsorvezetői kérdés. Ez általában nem szokott meglepetést okozni, mert ugye azt a személyt mondják, akit a kampányidőszakban támogattak. Igen ám, de most fordult a kocka: Fanni és Dennis bizony Lacit várja vissza.

A szavazás lezárul, a VV7 eddigi legszorosabb párbaj eredménye (49,94 % - 50,06 %), mindössze kb. kétszáz szavazat döntött: Laci visszamehet Edinához, és folytathatja a ValóVilág játékát.

Nézd vissza az Összefoglalót és a Párbaj minden pillanatát itt.

#ValóVilág#balhé#vita#villa#fanni#dani#párbaj#valóvilág7#dennis#dóri#laci#zsu#robin#búcsú#kortesbeszéd

Címlapról ajánljuk