ValóVilág

Dóri elindította a csókturnét, Zsu pedig Laci kezét

rtl.hurtl.hu

2014. december 27. 21:34

Melltartós koccintással kezdetét vette a karácsonyi buli, amiben megint mindenki hozta a tőle elvárható szintet: csók-csaták, szájkarate, féltékenység, intrika, sértődés, majd a bódult ágybavonulás világmegváltó gondolatokkal.

Ha már karácsony, ha már ünnep, újabb ok az italbontásra, kezdődhet a karácsonyi buli: a lányok még bugyiban, melltartóban, Edina szalad be: senki, sehova, koccintsunk már egyet!



Az alapozás pillanatait gyorsan átugrottuk, mert a nyugiszobában máris két dülöngélő lány, két pasi ölében. Edina, Dóri vonaglik, Laci és Ádám ezt kéz-közelből élvezi. Mit élvezi, Laci rendesen adja alájuk a lovat, rátolja Edina buksiját a Dóriéra, ők meg ha már egymás hajában elvesznek, miért ne mélyüljenek el egymás szájában is? Laci be is szállna menten a csaj-smárba. Persze ebből nem lesz semmi, Dóri indul is tovább turnézni, Edináék még maradnak Lacival, a heves csókolózásban elesnek, poharat törnek. Megint egy csetressel kevesebb! Kit érdekel? Nem mi voltunk!

Zsu Macit kapja el, de nem smártengerrel, hanem észosztással: Tudod, miről szól a karácsony, te medve? Hogy örömet szerezzünk a másiknak, az a bögre, meg minden, csak nem kedvesség! Maci nem érti, illetve nem akarja érteni, teszi az ártatlant. Ő azt hitte, hogy örül a Szörnyella de Frászos bögrének. Dani odaáll Zsu mellé, de leszögezi, hogy a bögrén azért ne akadjon fenn: szar ajándék, tény, de ha nem ismersz senkit, akkor meg pont jó. A lánynak ez kevés, csak hintázik tovább Maci idegein:

Az, ami benned van, az a fekete mocsok, az kiadta a bögréd!

Majd egy laza rohadjmeg-gel búcsút int a zabálnivalónak, megy cigizni, Danit is elkapja, vagy állítottál volna le, vagy álltál volna ki mellettem! Helycsere: Edina érkezik a hegylakó helyére, a kanapéra, faggatja; látom, hogy cikáznak a gondolatok a fejedben: lökjed ki, mi minden van ott! A szavak formálása se nagyon megy már a lányoknak, nemhogy egy értelmes eszmecsere. Zsu már köntösben, a konyhában Lacinak súgja oda: Akarlak! Kellesz! Laci szeme kikerekedik, már indulnak is a nyugiba. Laci romantikusan érdeklődik a lánynál:

Na és mi a lóf@szra kellek?

Sokat nem tudnak tanakodni, mert Edina már szökdécsel is utánuk, benyit, majd kiszalad. Senkit nem hat meg, beszélnek tovább a semmiről. Évődnek, Zsu húzza picit Lacit, akinek most több esze van, mint sem, hogy kihasználja a felkínálkozó alkalmat. Edina ugyanabban az iramban visszaszökkenget a mosdóba, hogy a fiúknak beszámoljon: éreztem én: Zsu eddig bírt a bugyijában maradni! De ott sem bír nyugton lenni, megint visszamegy a nyugihoz, neki muszáj résen lenni. Arrébb is zavarja Zsut, miközben sértődötten puffog rájuk. Zsu ki, Edina befekszik a bemelegített helyre Laci mellé, és sutyorog, hogy fél, hátha ezzel még meg tudja menteni a köztük lévő semmit.

Ébredezés, cicamosdás, reggeli smink, heverészés. Fanni simizi Macit: Őszülsz! Maci visszakérdez; itt? Nem csodálom! A buli meg a jelrakás nem jó hatással van az idegekre. Mi is legyen az idegnyugtató topik ezen a reggelen? Áh, meg is van: savazzuk Zsut. Annak a nőszemélynek mindig baja van valamivel, hol Dóri rajzával, hol a Macitól kapott „kedves” ajándékkal… Nem tudnak ezek a kedvében járni, meg annyira nem is akarnak. Aztán Dórinak is bevillan valami az előző estéből:

Ádámmal amúgy jó csókolózni! Edinával is!

Zsu faggatja Danit, hogy mégis miket mondott este, mert olyan jól sikerült a bulika, hogy nem sokra emlékszik. Majd Robintól kérdezi, neked milyen volt az este? Jó volt, jó volt, de egy idő után kezdte mindenki elhagyni a bázist. Zsu helyesel, jah, összevissza beszólogattak, b@szogattak. Robin rámered: mégis kit? Jah, nem téged, bocs! Upszi, elszóltam magam, de nem szándékosan – mentegeti magát a rafinált. Robin kezdi felfogni, hogy mit is jelentett, amikor Dóri közölte vele, hogy nem a zsánere. Ehhez kellett neki pár hét, meg ugye az előző este, amikor a szíve választottja pont az ő száját hagyta ki a csókturnéból.

Délutáni szieszta, Laci és Zsu egy takaró alatt. A fiú megfogta a lány kezét, merthogy Laci kezdeményezett, ezt Zsu azonnal tisztázza a nyugiszobában. Laci tette mindezt azért, mert állítása szerint hideg van a nyugiban.

Már csak Zsu mellett volt hely.

Csak egy dolog miatt nem lett a matatásból folytatás: hát Edina nem rájuk nyitott? Zsunak megszólal a lelkiismerete, kimegy Danihoz színt vallani: nyúlkált a fiú, de leállítottam. Most mi legyen? Tisztázzátok! - adja ki az ukázt a hegylakó. Zsu megy mosni, Edina vele tart. Zsu kiteregeti a szennyest: Laci néha tetszik, tőled nem akar semmit, nálam meg bepróbálkozott, de eltoltam, ártatlan vagyok, nem tehetek róla. Edina összeomlik.

De miért ver át mind? A szemét!

Nyilván nem ez volt az erdélyi lány első pofonja pasitól. Zsu magyarázkodik, de Edina meg se hallja, nem tud olyat mondani, amivel kizökkenthetné az összespasiegyszemét-rohamából. Jól megjártuk, Minnie, nem? Ezt már a karácsonyra kapott plüss egértől kérdezi.

Ádám úgy érzi, eljött az ő ideje: megpakoltatja magát jelekkel, hogy ő lehessen a kihívó. A jó taktikához nem árt az ész, a Villában meg egy emberre biztosan számíthat ilyen szempontból. Danit kérdezi, mitévők legyünk, hogyan kellene osztani-szorozni, hogy ne a másik csapat érvényesüljön. Csatlakozik Laci is kupaktanácshoz. Nem vagy hülye, ha két lila kendőd van, akkor bent maradsz a játék feléig! Dani viszont szól Robinnak, hogy készülj, vasárnap akármi lehet. Nem csak hogy akármi, hanem pakold a bőröndöt, lehet, mész párbajozni.

Vasárnap Kiválasztás!

Ha érdekel a teljes adás, itt megnézheted!

#ValóVilág#zsu#laci#edina#fanni#dennis#dóri#maci#robin#dani

Címlapról ajánljuk