ValóVilág

Dani robbantott; mindenkit kíméletlenül kiosztott

rtl.hurtl.hu

2015. január 9. 21:58

A villalakók kellőképp megünnepelték a királyi menyegzőt. A nagy eseményre koccintottak párat, aminek meglett a hatása: a hegylakó és a tűzrőlpattant a sírásba kergette Fannit és Zsuzsát, de Dennisnél is kihúzták a gyufát.

Királyi esküvővel indítunk, Dani adja össze az oroszlánkirálynőt a varacskos disznóval. Maci állítja, hogy ez élete legszebb napja! Nem is csodálkozunk. Zsu is megkönnyebbül, hogy kapott egy férjet, mert a palást, a korona, az uralkodás kivette már minden energiáját, akkora a felelősség.

Nagyon nagy teher: állandóan figyelni, áskálódni.


És akkor mi következik egy ilyen meghitt pillanat után? Már koccan is a whiskykóla a dobozos dréherrel, éljen, éljen! Maci már a buli gondolatától is borzong és aggódik, mert fél, hogy az alkohol megint kihozza társaiból az állatot - érthetetlen, mire alapozza félelmeit…
Kint is, bent is megy a risza.



Dani meg az asztalnál mindenkitszertekre itta magát, és áradozik Lacinak, hogy mennyire csípi, mennyire elégedett vele, csak maradjon is ilyen. Edina lehajt egy felest, helyesel, kiegészíti a mondottakat:

Maradj is stabil hozzánk!


Csókolózik a gerlepár, bízunk egymásban, nincs szükségünk másra. A triumvirátus - Edina, Laci, Dani - bevonul a nyugiba taktikai egyeztetést tartani. De nemigen tudnak elmélyülni a brainstormingba, mert Zsu - már nem szomjasan - betámolyog hozzájuk. Úgy helyezkedik, mintha bárki is hívta volna. Közli, hogy „kurvára becsípett”, és amúgy a nyugiszoba az ő tulajdona, úgyhogy mindenki tipli kifelé. A többiek nem ugranak azonnal, hanem leültetik, hogy gyere, beszéljük meg őszintén a dolgokat! Dani már tolja is, hogy Zsu, te jó játékos voltál, tudtam, hogy robbantani fogsz, de hogy így, és ilyen hamar, arra nem számítottam. Edina mintha Dani visszhangja lenne, a leghatásosabb szavakat megismétli: bizalom, eljátszottad, csalódtunk. A királynőt ez olyannyira meghatja, hogy elvágódik, sőt, meg is hum egy kicsit.



Szalad be Fanni, tudom, hogy spiclis megbeszélés van itt. Laciék vele már nem olyan türelmesek, torkuk szakadtából üvöltenek, hogy várj 10 percet, aztán jöhetsz. Dani picit ugor az eseményeken, és vázolja Fanninak a jövőképet:

Dennist egy napon kint kell hagynom!


Az édibédi nem bír velük egyedül, úgyhogy inkább viszi a híreket a nappaliba. Dennis fogja Macit, indulnak tisztázó megbeszélésre a triumvirátushoz, ahol Edina még mindig osztja az alvó Zsuzsát. Dennis indít Daninál, hogy te meg amúgy a szemembe mondjad, hogy kint hagysz! Dani nem kertel, „szar alaknak” tartja a komiszt, azért, amit az ex-barátnőjével tett a beköltözéskor. Mondtad neki, hogy vége van? Dennis reagál: megtudta, amikor kellett… Dani élből az arcába tol egy laza „akurvaanyádat” dicséretet. Dennisben megy fel a pumpa, szíve szerint a hegylakó arcába lépne. Dani meg ha már belekezdett, nehogy már itt megálljon: Fanninak könyörög: nyisd már fel a szemed, te! Beszáll Dennis, beszáll Edina, üvöltöznek.




Fanni teszi mindezt úgy, hogy tele a szája kajával:

Bármilyen köcsög, szerencsétlen és egy szoliimádó picsa vagyok, el fogok jutni a Top 3-ba!


Edina pedig kimondja: Fanni, ha nincs Dennis, te nem vagy játékban! Nna több se kell a szoliimádónak, ordít: „rohadj meg, te kis kurva!” Edina kiröhögi. Fanni befenyít: mindenkit „kint hagyok a g*cibe!” Már készülnek a lefekvéshez, a hálóban Lacinak mesélik a történteket, Laci arcoskodik, Dóri leállítja, neked csak a szád jár, egyikre se mertél jelet tenni, mert egy csicska vagy!

Ébredezés másnap: Zsu még az esti szettjében. Dóri egy szál punciban
meséli el a hálóban történteket Dennisnek. Maci újfent emlékezteti a többieket, hogy ez megint durva bulika volt. Fanni állítja, ő jól érezte magát, Edina kontráz: jah, azért ribancoztál le. Fanni vállat ránt.


Hát megesik, hogy a csiga is elesik.


Legközelebb azért válogasd meg a szavad, ha iszol! - tanácsolja az erdélyi lány. Dóri továbbra is csicskának tartja őket, hagyjuk egymást békén, gyerünk párbajozni, és kész. Zsu feléled, felveszi a palástot, előkapja az emlékeit: kihasználtátok a helyzetet és megaláztatok.
Jöhet a savlekötő reggelizés, Zsu a főhelyen, elégedetten falatozik, amikor a kullancs Dani odalép, se szó, se beszéd, elcsen egy falatot a tányérról. Kap is az arcára, te, szemtelen! Kimegy cigizni, Edina update-eli, hogy épp csicskának tartják őket. Danit pont nem érdekli, nem bán semmit. Ezek be vannak tőlünk szarva - összegzi az elmúlt 12 óra tapasztalatait.



Dennis és Dani beülnek a nyugiba, csak tisztázni kéne ezt az anyázást. Azért elítélsz, mert kidobtam a nőmet élő adásban? Nem ítéllek el, csak akkor te se ítélkezz Laci felett, hogy hogyan viselkedik a nőkkel, mert te se vagy patyolat. Amit édesanyádra mondtam, azért meg bocs - esedezik a hegylakó. Edina számára megszűnt a királyság. Laci és Dani helyesel, és kokettálgatnak tovább a nyugiban, bojkottra készülnek, számukra hiteltelen a királynő. Levél: mindenki induljon ablakot pucolni. Zsu kiosztja a helyiségeket, Dani naná, hogy nem ott akar suvickolni, ahol a királynő mondja. Edina kávézna egyet, az oroszlánkirálynő ezt viszont megtiltja neki. A struccot nem érdeklik a királyi törvények, és bedobja a mikróba az erős feketéjét. Zsu kongat. Dani reakciója: ehhez nagyon értesz, meg a mártírkodáshoz. Jössz itt a gyerekeddel, sajnáltatod magad. Zsunál eddig tartott a béketűrés, kiabál:

Na, öregem, itt ástad el magam, mert én a gyerekemmel nem jövök!


Zsu sír, Dani azért is továbbprovokálja. A helyzet súlyát az érzékelteti a legjobban, hogy még Maci is megvédi Zsut, és nyugalomra inti Danit. Majd a királynő elvonul a férjurával, hogy lehiggadjon, és átbeszéljék, hogyan osztják ki a feladatokat. Dani és Edina nem bírnak magukkal: szó nélkül bevonulnak a nyugiba utánuk. Zsu kéri őket, menjetek ki. Edina nem ijed meg a szigortól.

Máglyára velem, visszaeső bűnöző vagyok!


Lilu adás közben és a végén bekapcsol a Villába, szomorú hírt kell közölnie: Edina nagypapája meghalt. Az erdélyi lány nem talál szavakat a fájdalmára, és tudja, hogy most otthon kellene lennie, de szeretne küzdeni és tovább folytatni a játékot.
 
#ValóVilág#veszekedés#rtlii#fanni#dennis#maci#edina#dani#balhé#párbaj#zsu#dóri#robin#királynő#varacskos disznó#hiéna#strucc#kullancs#buli

Címlapról ajánljuk