ValóVilág

Dennis terve mesteri, a kivitelezése viszont gagyi

rtl.hurtl.hu

2014. december 19. 22:14

Ördögi tervet eszelt ki a komisz, amihez felhasználta Fannit is. Ám azt nem kalkulálta bele, hogy a sors egyáltalán nem áldotta meg színészi vénákkal.

Reni és kis sleppje a nappaliban csinálják a semmit, Fanni egy banánnal a kezében vágódik a kanapéra, a banánról, és annak evéséről Dennisnek egyből a félig befejezett „munka” jut eszébe, célozgat is rá, mire Fanni azonnal durcába megy át:

Neked ez a legnagyobb fájdalmad, hogy szexuálisan nem tudsz úgy használni?
Remélem, előbb mész a BeleValóba, mint én!



Dennis forgatja a szemét, hogy te lány, már megint besértődtél? Fanni rinyál tovább, hogy nem védi meg a komisz a többiek előtt
. Mindig csak addig jársz a nyakamra, amíg megkapod a testemet, bezzeg mikor kellenél, sehol nem vagy! Sírás, bumm, csapódik az ajtó! Dennis gondolja, ez a kis balhé még jól is jön a nagy tervéhez, miszerint a többieket beetetik, hogy borult náluk a bili, és ezzel együtt az összetartás is.
Laci sutyorog Zsuval: Pudelina egy picit sírt. Asszed, nem vettem észre, azért is mentem vécére, hátha megtudok valamit - reagál a rafinált lány. Most kéne Ádámnak ráállni Fannira. Hívják is oda Ádámot, itt a soha vissza nem térő alkalom: Lépj a tettek mezejére!
Reni közbenjárásával jön a következő felvonás, a nyugiba vezényli Fannit, ahol már várja Dennis az ördögi terv részleteivel. A fiú próbál őszintén hatni a lány szívére: fontos vagy nekem, én csak azért bántottalak, mert te is. Nyáltenger hömpölyög, majd hirtelen éles stílusváltás, Dennis mézes-mázos lovagból átmegy góréba, és kiadja az ukázt: most innen felállsz, kimész, és tovább játszod a hisztérikát, ráállsz Ádámra, és kiszedsz belőle minden infót! Én meg elkapom Zsu grabancát. Fanni rákoncentrál, neki csend kell, hogy előjöjjenek a krokodilkönnyek. És láss csodát: már bőg is! Elképesztő, ő mindezt azzal magyarázza, hogy felhozza magából az elmúlt évek fájdalmait. Indul a színjáték, Dórit nem avatják be, mert még ittasan elszólná magát, a lebukás meg kinek hiányzik? Lecseng a hiszti-etap, Reni megdicséri a színészi alakítást, márpedig ha egy szakmabeli mondja…

Fanni, te olyan színésznő vagy, rohadjál meg!

Reggeli, Fanni lekenve valami barnás cuccal, nemakarjuktudni mivel. Énekelget Ádámnak, aki reggel még nem vevő a Bartók rádió külön kiadására. Eközben a színészpár hímtagja Zsut próbálja megvezetni és beetetni, hogy mi a helyzet most náluk: én már nem alázkodom meg, mondtam neki, hogy helló, szia, Valencia! Zsu szkeptikus, csak legyint, senki nem veszi már komolyan a kis civódásokat. Elmeséli, hogy az elején Fanni taktikai lépésnek tekintette a szexet, Dennist ez nem zavarja, háthisz az ő zsákja kiürült, taktika ide vagy oda, jól járt.

Kit érdekel, én úgy jöttem be ide, hogy partyba dobom a cerkámat!

Egyelőre messze van még attól, hogy a félegyházi műsorvezető azonnal beavassa a Cinkostárs Bt. üzleti politikájába. Sőt! Gyanút fog, Edinának el is meséli, hogy próbál robbantani. Dennisnek jóval nehezebb a dolga, mint Fanninak. Ádám azonnal bedől a lánynak, aki úgy hízeleg neki, mintha nála lenne a szoli zseton. Milyen fiatalosan nézel ki, bezzeg én:

Engem a szoli úgy öregít, már tiszta ráncos a nunim is!

Vége a színjátéknak, a főszereplők megbeszélik, hogy ki, mire jutott, Dennis állítja, hogy jól halad, ami nem teljesen igaz. Fanninak gyanús, hogy Zsu tüzeli hátulról Ádámot. Kezd bonyolódni, de azt kijelenthetjük, hogy szarkavarásban és megjátszásban még mindig messze a nők viszik a prímet!

Dennis megint felveszi a színészi jelmezt
, mindenki előtt igyekszik Zsunál imponálni, és ezzel együtt Fannit idegesíteni. De csak játszásiból! Oscar-díjra azért nem jelölnénk, elég erőltetett. Zsu, ki kéne szedni a szemöldökömet, meg is masszírozhatnál!

A cigiskanapén Laci kifejti, hogy Fanni smink nélkül bőven kinéz egy tízessel öregebbnek. A fiúk egyelőre fűtik tovább Ádámot, addig üsd a vasat, amíg meleg, hidd el, ha kitartó vagy, meglesz a jutalmad! Zsunál meg már egyre inkább kilóg a lóláb. Aki ezt a lányt át akarja verni, az jobban teszi, ha újraszületik. Most már csak az a kérdés, ki állított, kit, kire? A fiúk (Laci, Dani) is tanácstalanok, Edinát kérdezik, hogy ő mit gondol. Megnyugtatja őket, Zsu kézben tartja a dolgokat, ne szarjatok! Zsu megy is cigizni, Danival egyeztetni kell. Az ablakból figyelik a bentieket, hogy Ádám most Fanni miatt bandázik, vagy Macihoz húz, vagy akkor most ki hol áll a szívatós játékban. A kis sutyorgást Fanni szakítja félbe, aki keresztülordít az udvaron:

Nagyon fönn van csukva a szoli!

Zsu és Dani végignézik, ahogy Fanni és Dennis „véletlenül” és gyanútlanul együtt mennek be a mosókonyhába, és akkor világosodnak meg: Ezek színészkednek! De ne mondjuk el nekik, hogy tudjuk, nekik lesz szar, meg nehezített pálya, így akkor nem tudnak este elvonulni kufircolni, há-há!

A két csapat tagjai rodeó bajnokságon bizonyíthatják az álló- és ülőképességüket. Magyarul meg kell ülni egy műbikát, Dennis kezd is aggódni:

És ha kib@sz a f@szomba?

Nincs olyan szerencséje a másik csapatnak, ne aggódj! Reninek előjött egy régi rodeós szerelmének a képe, a vőlegény otthon ennek is biztosan örül. Fel is ül a Kiválasztott, bírja vagy 10 másodpercig. Jöhet a másik Párbajozó, Dani több mint egy percig marad a bikán. Aztán jönnek sorjában a többiek, sikongatás, nevetgélés. Mindenkinek más technikája; Zsu inkább ráfekszik, hátha jobban elbír vele. Macinak már a felszállása/ülése (nincsenek szavak erre a mozdulatsorra) is megér egy misét, az ő rodeózásának minden másodperce aranyat ér, és amikor ő is a fekvős pózt választja, méretre egybeolvad a műállattal. Sőt, Laci úgy tippeli, tán még nagyobb is volt a Medve a bikánál. A győztes csapat Dani és támogatóik, akik összességében majdnem dupla annyi ideig bírták a strapát, mint Reniék.



Közérdekű infó: mutattak szavazásállást: 25,44 % -74,56 %  Aki még nem tette, szavazzon!

Ha még több részlet érdekel, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston.

 
#ValóVilág#ördögi terv#valóvilág7#fanni#dennis#maci#laci#dóri#zsu#reni#dani#robin#edina#rodeó

Címlapról ajánljuk