ValóVilág

Állati frigy: a varacskos disznó nőül veszi az oroszlánt

rtl.hurtl.hu

2015. január 8. 21:42

A dzsungel hím állatai egyenként járulnak a királynő elé, hogy meggyőzzék, ők tuti nem lennének jó és hűséges társak. Egy, csak egyetlen állat marad a vidéken és a versenyben; aki parfümöt, verssorokat nem sajnálva indul az oroszlánt meghódító útjára.

Robin nyerte a villa Ki Mit Tud-ját, nemcsak a dicsőség az övé, hanem egy elegáns, romantikus vacsi, egy általa választott villalánnyal. Fogadjunk, senkinek sincs tippje, hogy kit visz magával! Naná, hogy Dóri a szerencsés vacsorapartner! Fanni duzzog picit a kanapén. Nem Robin miatt, hanem nyerne most már ő is valamit.

Be vagyok feszülve, igen, mert kurvára odab@sztam magam!

Közben Robin és Dóri megérkezik a flancos hajóra, a lány Beyoncénak öltözött, talán ez illik a legjobban az alkalomhoz. Rityi-rötyi, tipikus első randis fíling. Megbeszélik a villaviszonyokat, Dóri csámcsog, csattog a nyelvével, szerinte Dani okos és cuki. Robin kedveli Dennist, ezzel Dóri sincs másképp. Fannit imádja a címlaplány, de úgy érzi, kevesebbet foglalkozik vele az édibédi. Jól laktak, az estebédet leszorították egy kis borral, felszabadultak, Dóri visítva ölelgeti Robint - hiába, a romantika az itt kezdődik.

A konyhában a strucc cigizni hívja a hiénát, Laci azonnal förmed is a lányra, hogy nem kell folyton kimászkálni, legyen már tartása! A királynő jobb keze felajánlj egy pohár kólát Edinának, mintha azzal rá lehetne venni, hogy mondjon le a pöfékelésről, pláne, hogy az a pohár kóla kitesz kb 2 cl-t, de hát a mai világban nem szabad telhetetlennek lenni, ugye. Jön az oroszlánkirály(nő), gyanakszik: Edina, mi van a szádban? Laci megvédi: nyugi, májkrémet csámcsog a drága. Az a májkrém viszont inkább mandarin, ami a struccnak tiltott gyümölcs! A királynő máris újabb büntetésen gondolkodik, a többiek pedig teli szájjal kiröhögik. Zsu nem viccel, összehívja az állatokat gyülekezetre, és kihirdeti az újabb rendeletet: helycserés támadás lesz, akik eddig hálózsákban aludtak, azok mehetnek a matracra, és fordítva.

Mindenki ott alszik, ahol kell, hogy a másik tanuljon benne!

Dennis és Fanni évődik, a lány nyafog, hogy hízott. Tény, kivel nem fordul ez elő, aki x hete bent él a luxusbörtönben? Laci meg azon borul ki, hogy Fanninak ezen kár hisztizni, Dennis védi a lányt,kéri a facért, hogy ugyan legyen már megértőbb, Laci értetlenül áll az egész szitu előtt. Ismét előkerül a faszkalap kontra csöves geci szájalás.



A mosókonyhában Fanni tovább pityereg, mit pityereg, már toporzékol:

Mindjárt lemegyek S-alakba; full el vagyok hízva, nem tudok szolizni! Három éve nem voltam ilyen fehér!

Vannak gondok, na. Zsu toppan be, és hívja be a nyugiba, holnap a következőket eheted – jutalomból: zöldség, hal, csirkecsöcs! Aranyos meg minden, de amúgyis szarrá lopnám a csajt – mondja a riportban a hálás Fanni. Edina a következő, akinek a királynő elé kell járulnia. Mi a bűnöd? Edina őszintén vallja, az, hogy kleptomániában szenved! Meg még hazudik is, mint a vízfolyás! A hiénával elvonul az oroszlán tanakodni, mit kéne neki még büntetésül adni? Laci kérdi, hogy neki? Semmit! Ez a csaj pszichopata, neki nem fog használni semmilyen büntetés. Vegyük el a cigijét, ültessük le egy helyre! Dennisék kihallgatják, azonnal szaladnak Edinának jelenteni, hogy tudja, milyen jófej a Lacija. A kis strucc dübög is Lacihoz, leoltja, hogy ennél többet vár tőle. Aztán a királynő előáll az újabb szankcióval; Edina innentől kezdve maximum ülhet kint a kanapén lehetőleg csöndben, meg cigizhet.

Edina szarik nagy ívben a büntetésre, meg az oroszlánkirályra, éjszaka beoson az oroszlánbarlangba, vagyis a tiltott hálóba, és kúszik is Laci mellé az ágyba.



Reggel állathangokkal ébresztik a villalakókat, a házisárkány még durmol, így a strucc gyorsan vissza tud osonni a helyére. Zsu faggatja Edinát, na milyen volt a hálózsákban alvás? A tűzrőlpattant strucc állítja, hogy annyira kényelmetlen volt, fáj mindene, fázott is, hihetetlen megpróbáltatásoknak volt kitéve... Zsu megszánja, jól van, no, ha ilyen jó alattvaló voltál, kapsz kávét, de kint el kell gondolkodnod a tetteiden! Edina elgondolkodik:

Zsu királynőnek nincs normális bizalmasa.

Zsunak megadatik a soha vissza nem térő lehetőség, hogy királyt, vagyis férjurat válasszon maga mellé. A fiúk kapva kapnak az alkalmon, de nem azért, hogy Mr Zsu-k legyenek, hanem, hogy milyen büdös parfümmel kéne befújniuk magukat, a cél érdekében, hogy véletlenül se őket válassza az oroszlán maga mellé ágyasnak. Egyenként járulnak a trón elé, hogy „meggyőzzék” a királynőt, hogy ki a legalkalmasabb férjnek. Dennis közli, hogy ő azért nem lenne jó férjura, mert úgyis más ágyast választana. Jön Robin, aki szintén másik állathoz vonzódik, és valószínűleg nem venné elejét a lopásoknak se, annál ő jobb szívű, hogy azt nézze, ahogy társai éheznek. Majd érkezik Maci, aki kiglancolva, beparfümözve, ZsanBalzsamként verset szaval, mindent megígér, csakhogy elnyerje a királynő kezét. Laci inkább a struccot gondozza, mint az oroszlánt szolgálná, így ő is lemond a királyi címről. Érkezik kullancs Dani, aki mikor elkelően meghajol, eleresztődik egy galamb. Állítja, hogy nem belőle jött, ám innentől kezdve nyilván nem indul jó esélyekkel az előkelő rangért. Maci már álmodozik, tervezget, hogy milyen csuda jó lenne királynak lenni!

Ha vele aludhatnék, kétszer is kiverném a farkam!

Az állathárem marad, tanakodnak, ki lenne méltó társa a királynőnek. Persze, hogy mindenki egybehangzóan Macit ajánlja, merő jóindulat vezérli őket (is), ha Zsuról van szó. A királynő hajlik tanácsadóira, egyet kérek: fürdessétek meg, különben elájulok az illatától, ami körül lengi.



Zsu végül rábólint egye-fene, férjemül fogadom!

Ha egyben is megnéznéd a teljes adást, itt megteheted!

#ValóVilág#királyi esküvő#frigy#zsu#edina#laci#robin#dóri#fanni#dennis#maci#strucc#hiéna#kullancs#dani#hangya#oroszlán#varacskos disznó#bivaly

Címlapról ajánljuk