ValóVilág

Poénkodók vs. álmosak és brutál táncprodukciók a Villában

rtl.hurtl.hu

2014. december 31. 22:00

Kiderült, hogy Fanninak tényleg fontos a teste, a regenerálódásért háborúzni is hajlandó. Egy nem mindennapi táncverseny során pedig azt is megtudtuk, hogy Edinának bejön, ha a fiúk dresszéből kiugrik a nemiszervük.

Fanni és Dóri hiába akart szunyókálni, nem tudtak, mert a többiek a nappaliban röhögcséltek és lufifociztak.



Fanni szóvá tette, hogy fáradt és beteg, ráadásul neki tényleg fontos a teste, szóval muszáj regenerálódnia. Ezt elég komolyan a társai tudomására hozta, akik bosszút esküdtek: bedobták a bekapcsolt porszívót a hálóba. Na, ezt nem kellett volna, az Édibédi ugyanis éktelen haragra gerjedt és kezdetét vette a háború. Fanni először csak a testápolót vetette be, majd mikor még jobban feldühítették, tojásokat tört Dennis ágyneműtartójába, rá a fiú ruháira. A csata végén Dennis az adu ászt is bevetette, ennyit mondott Robinnak:

Majd meglátjuk, hogy megy szoláriumba!


Később az éjszaka csendjében Zsu és Dani ágyban, párnák közt beszélték ki az érzéseiket. Zsu bocsánatot kért a Hegylakótól, mert szerette volna rendezni a viszonyukat. Dumcsiztak őszinteségről, bizalomról és a Párbajról is. Na és persze a Laci-sztori is terítékre került. Dani szerint ez a játék egyedül végigvihetetlen, és úgy véli, Zsutól most mindenki elfordult.


Reggel megérkezett Ferenc mester. Egy korai ébresztő után alaposan megizzasztotta a lakókat, Fanni totál kiborult, mert féltette a műkörmét, Maci pedig majdnem kidobta a taccsot. Miután kiedzették magukat, lelkesen integettek a távozó Ferenc mesternek.



Dennis még egy kicsit puffogott a tojásos sztorin.

A nappali később táncparketté változott, a lakók ugyanis Ki Mit Tud?-ot rendeztek. A Grease, a Dirty dancing vagy éppen a Diszkópatkányok szereplői lazán elbújhatnak a villalakók mellett, ugyanis nem mindennapi koreográfiákat gyakoroltak be. Megtudhattuk, hogy a próbák Zsuval megérintették Dennist, ahogy fogalmazott: „majdnem felállt a bréje”. Fanni és Dani produkciójától elájultak a többiek, ráadásul bejött nekik a lány „bulája” is. A nagyhajú csajszi pedig így összegezte munkájukat:

Úgy meghajtottam Danit! Izzadtunk mindketten, mint qrva a templomban.


Robin és Laci a Diszkópatkányokból merített ihletett.



 A produkció sikert aratott, főleg Edinánál:

Annyira jóképű fiúk vagytok, és ilyen dresszben látni titeket, hát eszméletlen, ahogy a nemiszervetek kiugrott!


Zsu és Dennis táncán látszott a vibrálás a többiek szerint, de úgy gondolták, a páros nem oldódott fel eléggé. Nem úgy, mint Maci és Ádám, akik olyan show-t nyomtak le, hogy többen sokkot kaptak.
És megtudtuk, hogy Ádám „olyan szűziesen, mégis egy ócska lotyóként viselkedett”.



A Ki mit tud? után Fanni és Dennis kicsit megölelgették egymást, de azért a Komisz szóvá tette, hogy a tojásos ügyet nem tudja egyhamar elfelejteni.

#ValóVilág#ki mit tud#tánc#fanni#dennis#dóri#laci#edina#zsu#maci#robin#dani#poén#zaj#alvás#bosszú

Címlapról ajánljuk