ValóVilág

A zöld kendő újra gazdára talált!

rtl.hurtl.hu

2014. december 14. 10:16

Dani és Zsu összekapása megrendítette a Villa barátság-körképét, Maci újra nőszerző akcióba lendült és még a munkahét is a végéhez ért. Könnyek, ordítások és megható versek gerjesztették a játékosok érzéseit, ó és persze a második Kiválasztás!

Mint a jó táborozók a Villalakók egy rakáson próbáltak elaludni, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel, hiszen nagy kacaj-parti lett belőle, hogy akkor most ki merre is fér el a nyugiszoba apró négyzetméterein. Végül a kedves kis évődésekből Dani-Zsu kiakadás lett: Daniból kitört a féltékenység és leüvöltötte Zsuzsát, amiért bármelyik fiú mellé befekszik. Ezek után kivonultak az udvarra, ahol Dani egy szál alsógatyában hisztizett Zsunak, amiért nem mellette akart aludni.

Dani, be vagy b@szva!

Te meg hülye vagy!

Daniban persze tombolt az alkohol, és nem bírta elfogadni Zsu érveit, és egészen addig ment el, hogy talán a többieknek tényleg igaza van a lánnyal kapcsolatban. Zsu kitartott mellette, hogy neki nem tetszik a srác, Dani pedig ennek ellenére is a saját igazát szajkózta. Végül Robin is becsatlakozott az évődésbe, és Dani partjára állt. „Maradjál egyedül ebben a Villában, ezt kívánom neked!” – dobta oda Zsunak a Hegylakó. Úgy tűnt semmi pénzért sem akarja elengedni a témát, amin végül minimálisan csavart egyet, és bocsánatot kért a stílusa miatt a lánytól. Hiába, hiszen Zsu ezek után már nem ment vissza a nyugiszobába.
 

Megkezdődött az utolsó munkanap a Villában: a korai kelés persze megviselte a lakókat és kómásan próbáltak kitipegni a hálóból, hogy neki kezdjenek az utolsó műszaknak. Indulhatott a szappankészítés: Zsu és Dóri mérhetetlen összhangban munkálkodtak. A munka végeztével tovább folytatódott a Zsu-Dani hepciáskodás, melynek nem igazán változott a fő mondanivalója: Dani szíve összetört, amiért nem csak az övé a lány. Próbálták titokban tartani a vitájukat, hogy a másik csapat nehogy megsejtse, hogy kicsit megrendült a csapatösszetartás náluk. Persze a kibékülés sem maradhatott el.

Maci kiskirályként trónolva a puffról próbált bókolni Reninek, és a gyönyörű lófarkának. A Zabálnivaló sokat agyalt rajta, hogy kit vihetne magával a romantikus estéjére – ő pedig a hirtelen kiválasztott lelkitársát szerette volna, Renit. A lány azonban visszakozott, és kijelentette, hogy nem mehet el egy ilyen estére vele. Macit nem lombozta le a válasz, tovább folytatta különleges képességének ajánlgatását, és második körben Zsunak dobta oda a kérdést, aki azonnal igent mondott neki. Zsu ezután Lacival filozofált a lehetséges randi-estéről:

Képes lennél vele egy ágyban aludni?

Gondolom nagy az az ágy.

De a Maci is nagy!

A szappanozók után a délutáni műszakosok is belevethették magukat a feladataikba: kezdődhetett a tésztagyártás és a seprűkészítés. Ezzel párhuzamosan Maci és Laci elmerültek a konfliktusok és a klikkesedések elemzésében, persze mindezt pénzért cserébe. Laci kérdezett, a Zabálnivaló pedig csavaros válaszokat adott. Hiába a furfang, Laci érezte, hogy Maci hazudott neki, viszont így legalább kideríthette, hogy milyen emberrel van dolga.

A munkahét befejezésével a Főnök úr is megérkezett, hogy mérlegelje a lakók teljesítményét és kiválassza a hét dolgozóját. Szem és szív nem maradt szárazon a nagy hét-értékelésen: a villalakók szomorúan intettek búcsút ideiglenes főnöküknek, és persze ez az érzés sem maradt egyoldalú:

A Hét dolgozója elismerést végül Dennis kapta meg, aki meghatódva fogadta a hírt. A Főnök úr egy személyes ajándékot is hozott a villalakóknak, egy saját verset, amely nem egy arcra csalt könnyeket. A búcsú is nagy ölelésekben és Fanni lobogó hajával ért véget, aki két cuppanóst is nyomott a Főnök úr arcára, aki boldogan irult-pirult a versenyzők kedvességétől:

Az összefoglaló után megkezdődött a VV7 második Kiválasztása! Mielőtt a villalakók nekikezdtek volna a nagy döntéshozatalnak, Reninek, Ádámnak, Robinnak és Daninak döntenie kellett róla, hogy szeretnék-e felhasználni a szuperképességeiket, azonban erre mindegyikük nemet mondott. Ezután érkezett a tábla és beindulhatott a Kiválasztás! A játékosok lapokra vésték a választásukat, melyeket szokás szerint borítékokba zártak. Mielőtt a nagy nyilvánosság előtt is elmondták volna a véleményüket, visszanézték az eddigi Villa-történéseket. Volt miből szemezgetni, a Zsu-ellenesség, a Maci kontra Laci, a Zsuzsa kontra Maci veszekedések mellett Laci és Edina kapcsolata is szóba jött, amit Edina többek között ennyivel foglalt össze:

A hormonjaim küszködnek!

Dani és Zsuzsa konfliktusai sem maradhattak le a viták palettájáról. A hullámvölgyek ellenére a kettejük kapcsolatát fontosabbnak tartják, minthogy ilyen apróságok miatt sutba dobják a Bt-jüket. A civódások felidézése után jöhetett a tábla és a döntések:

Dóri a tőle legtávolabb álló emberre, Lacira, Dani az egységre hivatkozva, újra Renire, Zsu is Renire, Fanni Lacira, Maci Danira, Reni Danira, Dennis Lacira, Ádám Renire, Edina Renire, Robin is Renire, Laci pedig szintén Renire tette a jelét.
 

Ha még több részlet érdekel, nézd meg a teljes adást az RTL Moston.

#ValóVilág#konfliktus#veszekedés#kiabálás#laci#edina#fanni#dóri#maci#reni#robin#zsu#dani#dennis#szövetség

Címlapról ajánljuk