ValóVilág

Így uralkodik Maci, a kamukirály

rtl.hurtl.hu

2015. január 10. 22:00

Az oroszlánkirálynő dolgát Edináék nem könnyítették meg, minden adandó alkalommal szembeszálltak vele. Ebből Zsunak elege lett, ezért a kancellárra hagyta az irányítást. Pánikra viszont semmi ok, a háttérből továbbra is ő keveri a kártyákat.

Zsu a héten már sokadszor került összetűzésbe a Dani-Edina-Laci trióval, akik egészen egyszerűen fittyet hánynak a királynő minden kérésre. Szólhat hozzájuk úgyis, mint villamester, akkor sem hajtanak fejet előtte.

„Zsu idegileg egy nulla”

Daniék egyre gyakrabban lázadnak a királynő ellen, nem tisztelik őt és ez nem fog változni, leghőbb vágyuk, hogy lemondjon. Zsunak viszont esze ágában sincs behódolni, de Dennis javaslatára lehet, hogy nem is kell neki. A komisz nevéhez hűen kitalálta, hogy látszólag adja át Macinak az irányítást, de közben a háttérből továbbra is ő mozgassa a szálakat.

Zsu megfogadta a tanácsot és ünnepélyes keretek között átruházta a döntés jogát a kancellárjára. Ennek főleg Edina és Dani örültek, akik szerint győzött a felkelés és hatalomra segítették a varacskos disznót.


„Nagyon boldog vagyok, hogy nem nekem kell kimondanom a büntetést, nekem csak ki kell találnom”


Korai volt az öröm, Maci ugyanis, bár hirdette, hogy szeretne mindenkivel jóban lenni, mégse lehet puncsos, ezért az első büntetést rögtön ki is osztotta Edinának kávélopásért.


„A strucc nem tud kibújni a bőréből, mert bűncselekmény függő”


És mivel a büntetés mindig kollektív, a bivalyt is magával rántotta.


Robinnak viszont elege lett a sorozatos büntetésekből, ezért úgy döntött, most már miatta is szenvedjen Edina. Egy korty kóla miatt megkezdődhetett az újabb bünti, a sapkás helyben futás.



Zsu közben a szobában örömködött, hogy újabb szankciót szabhat ki, míg a többiek nem is sejtik, hogy ő áll a háttérben.

Maci másnap reggel, ahogy kinyitotta a szemét, egyből kiélvezhette az uralkodás minden előnyét
. Öltöztették, etették, sőt még a fogát is megmosták.



Ebben főként Edina jeleskedett, amiért cserébe mindent megkapott, amit csak kiejtett a száján.

„Maci olyan volt, mint egy kis disznó, nagy formában”

Ez már Dórinak is szúrta a szemét, szerinte így nincs semmi értelme a játéknak, ha mindenki első szóra mindent megkap.

Miközben a kancellár tisztálkodott, a hangya szorgosan rótta a köröket az udvaron. A feneke viszont leeresztett, ami kiborította, ezért, kitalálta, hogy guggolni fog. Súlyzó híján viszont Edinát kérte meg, hogy hadd vegye a hátára.

„Leribancoztam tegnap, most meg kérem, hogy guggoljon velem? Hát ja.”

Fanninak nem szokása erkölcsi kérdésekbe bonyolódni, ha igazán akar valamit, de a tűzrőlpattant sem morfondírozott sokáig a kérésen, egyből ugrott, amin Laci besértődött és még sokáig ezen puffogott.



Edina és Fanni edzés közben megbeszélték, hogy továbbra sem kedvelik egymást, minden marad a régiben, Fanninak csak a súlya miatt kellett.
 

„Megmondtam neki, hogy továbbra is egy rohadt ribancnak tartom”

Az viszont már az édidbédit is idegesíti, hogy Laci ennyire utálja őt, mert akármilyen furcsa, ő bizony nem az a lány, aki annyira szereti a veszekedést. A délutáni szunyókálásból felébredve Maci újból megkezdte a regnálást, elsőként a főzést kezdte el aprehendálni, amit a hiéna és a kígyó is zokon vett.

, ahol édesanyja közölte vele a szomorú hírt, hogy meghalt a nagypapája. Edina a könnyeivel küszködve mondta el, hogy erős marad, és nem adja fel a játékot. Lacinak és Daninak a szíve szakadt meg a lányért, megpróbálnak még inkább mellette állni és támogatni őt. Dani egyre jobban tiszteli Edinát, nem is érti, hogy egy ilyen kislányba hogy szorult ennyi erő és elszántság.
Zsunak közben már a Kiválasztáson járt az esze. Bár szerette volna Edinára rakni a jelét, úgy érzi, egy összetört szívű lányra nem lesz képes rátenni.

#ValóVilág#királynő#uralkodás#kancellár#maci#zsu#fanni#edina#dennis#dóri#dani

Címlapról ajánljuk