ValóVilág

Dzsungeltörvények kerítették hatalmukba a Villát!

rtl.hurtl.hu

2015. január 6. 22:00

Dzsungellé változott a Villa, a lakók pedig különböző állatok bőrébe bújhattak. Hiába került Dennis a hierarchia élére, Zsu pedig az aljára, a farkastörvények mindent megfordítottak, Zsu fejére korona került, Dennisből pedig csótány lett.

A villalakók Robin Párbaj győzelmére koccintottak, mindenki gratulált neki, hogy visszatért, még Laci is, hisz ez mégiscsak egy játék, ők pedig nem ellenségek, csak ellenfelek. Fanni érezte, hogy tekintettel kellene lennie Laci és Edina fájdalmára, de magasról tett rá és kinyilatkoztatta, hogy mennyire boldog, amiért Robin eltakarította Ádámot a Villából.

„Remélem, hogy azt az igazi vad, STESZTOSZTERONOS, tökös csuri énedet újra látni fogom!”

Közben Laci azon mélázott el, hogy mi lenne, ha Macival elcserélné a lila kendőt és cserébe eltölthetne Edinával egy romantikus estét. A lány próbálta lebeszélni tervéről, mert akármennyire szeretne ő is kettesben lenni Lacival, a játék és a játékban maradás most fontosabb. Egy dolgot tartotta vissza Lacit, ha most cserélne Macival, akkor ez a „hányadék” benne lenne a TOP 3-ban, azt pedig nem szeretné. A romantikus este nem váratott sokat magára, a Villa újdonsült gerlepárja ugyanis elvonult a szobába, hogy kicsit kiélvezzék egymás társaságát, bár Edina nem fogalmazott ilyen finoman.


„22 évesen, ha nem tudok magamnak és a nunámnak dirigálni, akkor mi van?!”

Edina saját bevallása szerint egy szexgép, nagyon vonzódik Lacihoz, és a tetejébe már lassan 1 éve nem szexelt, ezért különösen nehezére esik visszautasítani a közeledést, de akkor is kell bírnia ezt a két hónapot! De amit éreznek, az természetes és nincs ezen mit szégyellni.

„Ez a csávó olyan perverz, hogy engem kicsinál”

A vágyak beteljesültek
, Edina mégis bűntudattal ébredt másnap reggel, mert úgy érezte, átlépte a saját maga számára felállított határt.



Zavarja, hogy az otthoniak mit gondolhatnak róla, és nem tudja, hogy a továbbiakban hogyan fogja kibírni testi kontaktus nélkül.

„Beleszerettem Laciba”

Majd mindkét tábor elkezdte kibeszélni a másikat. Dóri látja, hogy Edináékat mennyire zavarja, hogy ők szóba állnak Zsuval, majd a Laci-Dani-Edina hármas vonult el a nyugiba és arra jutottak, hogy Robin és Dennis között robbantani kellene, mert a komisz nincs jó hatással az újdonsült győztesre. Dóri és Dennis közben azon agonizáltak, hogy Dani lett az új Ádám és hogy Zsu talán nem is olyan rossz ember. Majd Dani és Zsuzsa között folytatódott a húzd meg, ereszd meg. Dani próbált vele beszélgetni, mire a Villa rafináltja kijelentette, hogy neki elege lett a beszólogatásokból, lelkileg sérülni nem akar, ezért inkább húzott egy határt és elengedte ezt a sztorit.


„Azzal csacsogok, akivel kell”

Dani és Zsu kapcsolata tehát mélypontra került, de hamarosan egy sokkal izgalmasabb témára terelődött a szó. A villalakóknak dönteniük kellett, hogy kit hova rangsorolnak a Villa hierarchiájában. Az eredmények összesítése alapján kiderült, hogy Zsu az utolsó helyen végzett, őt szorosan követte Laci és Dóri, a középmezőnyben kapott helyett Maci, Robin és Edina. Dennis pedig, megelőzve Danit és Fannit az élre került. Nem sokáig örülhettek az eredményeknek a győztesek, hiszen a Villában kezdetét vette a hierarchia hét! A villalakók állatokká változtak
és mindenkinek a rá vonatkozó szabályok szerint kell majd élniük. A csavar azonban, hogy utolsókból lettek az elsők, vagyis Zsuból lett az oroszlánkirálynő, legfőbb bizalmasaivá pedig a kígyó és a hiéna, azaz Dóri és Laci váltak. Az élbolyba tartozó trió tagjaiból lettek a rovarok: Dani kullanccsá, Dennis csótánnyá, Fanni pedig hangyává változott.



„Megint g*ci csöves leszek, amióta itt vagyok, mindig szopok!”

Az édibédit a nappaliban alvás nem hozta lázba, a lavórban fürdésről nem is beszélve. Kicsit unja már a koldus szerepét, de a májkrém és kenyér hallatán azért felcsillant benne a remény, hogy a kenyér még lehet teljes kiőrlésű.
 

Edina egyre távolabb került imádott Lacijától és ami még ennél is rosszabb, felébredt benne a zöldszemű szörny. Nehezen viseli, hogy Zsuzsa előtt hajbókolnia kell, hiszen oroszlánkirálynőként ő gyakorolja az uralkodás jogait.
Zsut a szabályoknak megfelelően megkoronázta a kígyó és a hiéna, majd minden állat a színe elé járult, hogy köszöntse őt. Fanni remélte, hogy Zsu annyit eszik, hogy elhízik tőle és hogy a rovarokhoz is mindig igazságos marad majd.

Zsuzsára rákerült a korona és a palást,
majd előadta, hogy számára az oroszlán nemcsak a hatalmat, hanem az igazságosságot is jelképezi. A bejelentést Edina hangos kuncogással nyugtázta Hogy hogyan viselik az állatok a rájuk mért szerepeket, és hogy vajon Zsuzsa betartja-e az ígéretét, az a napokban elválik.

Ha még több részlet érdekel, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston.
#ValóVilág#hierarchia#zsu#fanni#dóri#dennis#dani#edina#maci#laci#robin

Címlapról ajánljuk