ValóVilág

Ne csak mutogasd, állj ki a f@rkadért!

rtl.hurtl.hu

2014. december 15. 21:56

Egyre jobban távolodik el egymástól a két csapat: külön helyiségekben megy a sutyorgás, taktikázás. A konklúzió pedig mindkét oldalon ugyanaz: mindenki a másik hátsójában van.

Indul a bulika, mert anélkül lószart se ér az élet. Na de most nem a piára rabolnak rá ész nélkül, hanem a kajára! Mert ugye a munkahéten éheztek. Nem mintha bármelyiküknek ez hátrány lett volna.



Úgy ettek, mint a vett malacok. Fanni azonnal kézzel(-lábbal) esik neki a karfiolnak, meg a sok rántott cuccnak.
 

Eszembe se jutott, hogy akkora picsám lesz, hogy be se férek az ajtón!


Jól laktak, jöhet a danguba: Dóri meg is jelenik kockás ingben, seggkivillantós, forró naciban, baccardival a kezében. A fiúk majd befosnak a látványtól: új rúzs, új tanga, új naci, új lábak? Úuuj, de megfektetném-tekintet.



Eközben a szobában megy az ingázás, Fanni - Dennis társaságában - felteszi az ezerdolláros kérdését: Göndör ma a hajam? Még egy kis értelmetlen évődés, nyavalygás. Aztán rá is térhetünk az este fénypontjára, Laci elkapja Dennist:
Mit dumálsz te a hátam mögött, te? Dennis frappáns reakciója: mi ez a szarkavarás? Milyen szarkavarás? Mivanmivanmivan? Feszül egymásnak a két alfahím. Mondjad meg a szemembe, hogy mi a bajod, meg faszkapalnak hívsz? Ennyi idősen a hátam mögött beszélsz rólam? Elvetted a kisautómat? Nézzé’ rám, ha hozzád beszélek! Ha már a farkadat mutogatod ország-világ előtt, nem állsz ki a farkadért?! A faszkalap és a bazmegek váltják egymást 3 percen belül úgy 17-szer. Zsu próbálja finomítani a felfokozott hangulatot, erre kapja is Lacitól az arcába: te maradjál ki ebből! Zsu elhalkul. Bemennek a szobába tovább faszkalapozni, óvodás szintezni. Jóban voltunk az elején, te meg elkerültél. Nem, te kerültél engem.

Ez a kezdetleges nagy tűz elmúlt köztünk!



Edina kint tucctucc zenére nyomja a bulit, igaz csak magának, meg a tükörképének. Hangban meg azt halljuk, hogy Fanni osztja Ádámot. Ádám enyhén leribizte az édibédit. A tettrekész fiú szalad a cigisekhez, és el is meséli rögvest, hogy Fanni ezt mondta, azt mondta, de nem is igazán értem/tudom, hogy mit akar. Még jó, hogy ott van Dani, aki kitalálja a tutit: menjél csak rá fiam, jó lesz az nekünk taktikai szempontból. Ezzel frankón gyengítjük Dennist.
Dennis meg Fanninak árulkodik: Laci betámadt, jujuj! Majd VÉGRE MEGTUDJUK az igazságot: Fanni faszkalapozta le Lacit.



Éledezik a banda, Fanni ismét szemüvegben aludt, talán így jobban látja az álmait, ki tudja? Edina Robin kint cigiznek, Dóri a téma, Robin elmondja a nagy igazságot:

„Amennyire tetszik, annyira nem is érdekel!”

Ebben meg van ráció, Edina ugyanígy érez Laci iránt - ezt nem mi gondoljuk így, az erdélyi lány mondja. Srácok, ez a bezártság miatt van, mit nyűglődtök ezen? Robin három napja Dórival álmodik. És ha már szóba került Dóri, nyargalunk is be a szobába, ahol szintén a buliban vadul lecigizett, rekedtes hanggal fejtegeti Dennis Dórinak, hogy Ádám egy igazi csicska. Robinnak meg kell egy lelkitárs, akit Edinában lát, majd Dóri kigondolja, kimondja: ezek bizony egymás nyakában vannak – ennél bizarrabbul fogalmazza meg, de hát egy Naplócikkben mégse jelenjen már meg ilyen, pfúj!

Dennis elmeséli a lányoknak, hogy mit osztottak egymásnak Lacival. Reni szerint az egész egy nagy óvoda, amit ők csinálnak az bezzeg nem! Fanni is becsatlakozik:

Dóri, csak te tudod, hogy Lacinak nincs farka!



Ugrunk még egy szobával beljebb, ott ugyanez a téma, csak más szemszögből, más szereplőkkel. Laci kutyázza Renit, minek van egyáltalán itt.
Ádám is panaszkodik egy sort, neki Fannival van baja. Ők is arra jutnak, hogy a másik banda nem bújna ki egymás hátsójából.
Levél: Laci megkapta a hazatelefonálás szuperképsségét. Kiáll, elmondja, hogy bántja a lelkiismerete. Mikor megtudta, hogy Dóri mamája meghalt, akkor hasított belé, hogy nem beszélt, köszönt el beteg édesapjától. Ez annyira dolgozott benne, hogy elkérte Edinától a szuperképességét. Laci elmeséli, hogy hiába élnek együtt, nem túl jó a viszonyuk, és a köszönésen kívül nemigen beszélnek egymással. Laci az elnyomott testvér a családban, nem győz bizonyítani otthon. Eközben Zsu is pityereg a cigis kanapén. Hiányzik a kisfia, Dóri vigasztalja. Fanninak és Reninek sántít ez az egész:

 Én is kezdjem el sajnáltatni magam, hogy bent maradjak?


Laci beül a riportszobába, telefon túlsó végén Laciapu, aki elmondja, hogy bízik a fiában, drukkol neki, ne adja fel, erős legyen, és ne bízzon senkiben. Mindenki szeret mindenkit, a facér pityereg.
Jön a szokásos egymás szemébe mondjuk a tutit, mert Kiválasztás előtt nem árt hergelni egy picit egymást. Kimennek, elmondják, hogy ki, kiben csalódott pozitívan és negatívan. Dennist naná, hogy Fanni fogta meg pozitívan, a negatív értelemben meg Laci. Semmi újat nem tudtunk meg. Laci Edináról azt hitte, hogy furkálódni fog, közben meg milyen jó kis lelki társ, meg milyen jó kis lelki szennyesláda. A negatív csalódás vicaverza Dennis. Az okok feljebb… Maci Zsuval nem találja a közös hangot, észrevettük. Ahogyan azt is, hogy Renihez próbál tapadni. Edina is Dennisben csalódott, méghozzá akkor, amikor Zsu fejét ordenáré módon leüvöltötte a szájboxban. A pozitív csalódás Edinának, na, ki? Dobpergés: Laci!

Robinnak beüt, amit Maci mondott. Tanakodnak is Danival, Edinával. Gyerekek, ha Renit kilökjük, megnézhetjük mackókoma igazi arcát. Dennis kiteríti a lapját Fanninak: ugye tudod, hogy nem vagyok szerelemes, csak azért udvaroltalak körbe mindenki előtt, mert húzni akartam Ádám agyát?! Köszönjük Dennis, annyira értesz a nők nyelvén, mindig tudod, hogy kell a kedvükben járni. Fanni is hasonlóan gondolkodik, dob is egyet mérgesen a hajtömegen, és vonul ki sértődött dívaként:

Viszont most innom kell egy pohár light kólát, és felkészülök a Kiválasztásra!


Utálsz? Igen! Jajj, de miért? Taktikázol? Ééén, dehogy?! Fanni picit arcra esett, de ezzel egyidőben bosszút is esküdött!

#ValóVilág#szuperképesség#laci#telefon#édesapa#család#dennis#vita#konfliktus#fanni#dani#zsu#dóri#maci#reni

Címlapról ajánljuk