ValóVilág

Maci megalapította a Troll Bt.-t

rtl.hurtl.hu

2014. november 24. 20:39

A Zabálnivaló fiú nem elég, hogy horkol, még a frászt is ráhozza társaira, és teszi mindezt az éjszaka közepén. Zsu Dani ágyába indult, de közben megbotlott Dávidban. Laci pedig elnyerte a parakirály címet.

A fürdőből indulunk: Zsu épp Danit simizi, Edina a nappaliban akrobatikázik, meg táncikál – egymagában!

Lehet, így maradt a tegnapi buliból???

Még előző este Dávid és Zsu picit felfedezték egymás „hasát”, és megegyeztek, hogy nem mondják el senkinek! Jah, mert ez általában szokott működni! A lányok mindig azt hiszik, hogy a kis etyem-petyem nem derül ki, de a pasik meg vannak akkora férges egók, hogy ezt kb. addig bírják magukban tartani, amíg a lány vissza nem veszi a bugyiját. Most sem történt ez másképp. Az Igazságosztó fiú beavatta Macit, hogy ment a birizga-party Zsuval.

Kiitták secperc alatt a pezsit, mi legyen az üveggel? Pörgessük körbe, és kérdezzünk egymástól kínosat! Jön a Felelsz vagy mersz játék, ami hihetetlenül kapós a koleszokban, no meg egy valóságshow-ban; így lehet csak igazán kicsikarni valami überfontos és szaftos infót a másikról, persze ha elég kreatívak a résztvevők. És a vége? Naná, hogy valaki túlreagálja, és besír. Dávid dobja is Fanninak, ki jön be itt neked? Szerinte mindenki cuki, oké, haladunk tovább. Zsu inkább mer: Laci javaslata, hogy Maci feje pihenjen a lány keblein. Következő elmés ötlet:

Dani csinálja meg a szőnyeget (de úgy!), és ezen bírnak percekig nevetni, meg kurjongani!




Majd Dennis sztriptízt nyom Edinának, erre az erdélyi lány őrülten be is lelkesedik:

Lassan csináld, hogy ne kapjak akkora traumát!



Edina bevallja, meglepődött, hogy mennyire közel állt hozzá - szószerint értsétek - minden! Valószínűleg ez volt élete első sztripje. Megint Zsu van terítéken, hogy Danival még bármi lehet köztük, Dani bólogat, mint kiskutya a Trabant hátsó ablakában. Laci kéri a Hegylakót: na, lökjed tesó, hogy romiznál a félegyházi műsorvezetővel. Dani kitér a válasz elől, Zsu meg elvonul. Befullad az üvegezős buli, a szobában megy a nagy tanácskozás, ki hogy kamuzik, szédíti a másikat.

Reni nem bírja magában tartani, rohan a cigisekhez, suttogva osztja Zsuzsit, sunyi ribinek tartja, ő egy nap alatt átlát a bűnös és szottyadt lelkén! Zsu visszakézből elküldi: hagyjál már, nem is ismersz, honnan tudod, kivel, mit tervezek?! Reni el, Dani és Zsu marad. Lebeszélik, hogy ők itt majd jól kiállnak egymásért, minden tuti lesz. Aztán mit látunk, kivel kuncorog, évődik Zsu az ágyban? Nem, nem Danival, Dáviddal. Lehet, hogy a D-betűk kavarják meg ezt a lányt? Jön is a másik D-s fiú (Dani), hogy akkor ugyan találd már ki, kivel hemperegsz, te céda! De Zsu kimagyarázta: pont útban volt Dani felé, csak megbotlott Dávid ágyában, aztán picit megpihent kicsit. Most mit tehet szegény lány erről? Az dobja rá az első követ… (Bár ez VV Pandorától volt az igazi.)
Maci még az első estéjén jelezte, hogy tőle nemigen lehet majd aludni, mindenki azt hitte, hogy ezt az eget rengető horkolásával le is tudta. De nem! A Zabálnivaló egész egyszerűen felkelt, és nekiindult, bele a nagyvilágba. Ez tuti nem kamu - gondolják, és visszateszik az ágyra. Örülnek, hogy legalább lélegzik! Feloltják a villanyt, picit be is vannak fosizva, meg nem is, vezetgetik, tapsolnak, rádöntik a kanapéra.

Maci azon átesik.


Visszavezetik a hálóba, nézik, csönd legyen, aludjunk! Felkel a Nap, majd a villalakók is, tanakodnak, hogy ezt nyilván nem álmodták. Dávid javasolja: legközelebb kössék le. Dóri empatikus, megsajnálja, hogy szegény ember össze-vissza töri itt magát. Maci Dáviddal sutyorog: „a színészi tehetség megvan!” – mondja a jó humorérzékkel és hihetetlen pókerarccal megáldott játékos. Dávid visszakérdez, akkor ez kamu volt, mi? Az hát! Mennek a szaunába megbeszélik az alvajárás részleteit. Maci fel akarta mérni, hogy ki mennyire szart BE és mennyire szarta LE.
Reggeli cigizés, résztvevők Dani és Zsu. A lány elmondja, hogy sokat sírt, de nem érzi, hogy bármi gázosat cselekedett volna. Mindenki nyugodjon le a pi*-ba, ő nem fog itt szexelni! Jah, ő nem az a lány! De milyen a férfi? Ő reménykedik – ezt már Zsu mondja a riportban. Szerinted túl tudjuk ezt élni?  - ezt meg már Danitól kérdezi olyan komolysággal, mintha a húszéves házasságukban állt volna be egy kis törés.

Minden VV-nek megvan a maga mikroportelhagyó-felelőse. Idén ezt Fanni abszolválja elsőként, és ha nincs rajta port, akkor ugyan, hogy hallhatnák a kukkolók az Édibédi lány magvas gondolatait? Jön a bünti: úszósapkát tuszakol a fejére. De a hajamra? – kérdezi sírva. Ugyan hová lehet még azt az úszósapkát húzni, drága Fanni?! Jó oké, érthető ez egy olyannak, akinek kilenc sorban három szál haja van, nem is lenne dráma. De egy szénaboglyára ráhúzni azt a szűk gumit, igazi gyötrelem. Ráadásul Fanni mondta is, hogy neki a hajában van az energiája. Lilu beköszön, kérdezi, hát neked meg mi van a fejeden, és miért? Fanni elnyávogja, hogy „szerinte” a mikroport miatt kapta a büntit. Na de Lilu nem azért tűnt fel a tévében, hogy megdicsérje az úszósapit. Közli velük, hogy szar van a palacsintában gyerekek, néhány nap, aztán valaki már pakolhat is: az, akit nem csipáznak a nézők. Laci feleszmél: upszi, elég retek alak voltam, nehogy kiessek már ezért! Megy is puncsolni rögtön Dórinak. A Címlaplány meg éppen nem röhögi telibe, élből elküldi. Laci, Dávid, Dennis, Maci megörülnek az óvszer automatának az újonnan megnyílt nyugiszobában, majd Laci in medias res közli, ők már nem lesznek így együtt többet, mert szerinte ő fog kiesni. Komisz Dennisnek elege lett a Facér hisztijéből: te, ha még egyszer ezen rinyálsz, meztelenül jársz egy teljes napon át. Most ez büntetés? Tényleg? És mégis kinek?

#ValóVilág#maci#valóvilág7#dóri#dennis#laci#edina#reni#dávid#zsu#dani#fanni#vikcsu#büntetés#mikroport#lilu#szimpátiaszavazás

Címlapról ajánljuk