ValóVilág

Robin átállt, mégis háromfős maradt Zsu csapata

rtl.hurtl.hu

2014. december 5. 22:00

Robin, aki először Zsu mellett tette le a voksát, meggondolta magát és mostantól Vikcsu csapatát erősíti. A rafináltat közben elkezdte kiképezni Attila, és persze óriási balhé nélkül sem telhetett el a nap.


 

Robin egész éjjel csak hánykolódott, nem tudott enni sem, mert mardosta a lelkiismerete amiatt, hogy nem Vikcsu mellé állt. A srác elmesélte Edinának, nem volt apa példaképe, ezért már többször került hasonló helyzetbe. Edina értette ezt, és sajnálta, hogy rottyon van a fiú, de akkor is rossz döntést hozott. Zsu, látva a fiú őrlődését, megnyugtatta, nem lesz öri-hari, ha meggondolja magát. Dani közben észrevette, hogy a rafinált szívét is nyomja valami. Próbált poénkodni, de Zsu nem vette a lapot. Rosszul esett neki, hogy ennyien bántják, de próbálja tartani magát. Robin végül összecsődített mindenkit, közölte, nem jól döntött tegnap, ezért kérte Vikcsut, adjon neki még egy esélyt. A telhetetlen örült, mint majom a farkának, de azért megkérdezte csapatát is, végül befogadták. Robinnak ezután volt még egy kellemetlen beszélgetése Zsu-val is. A rafinált mindennél jobban gyűlöli, ha megsajnálják, kérte Robint, ne tegye többet.

Megérkezett Attila, aki ahogy belépett a Villába, befenyített mindenkit.
 

„Sem kérdés, sem mukkanás, sem nevetgélés!”


Fanni persze közbekotyogott, majd rá is gerjedt Attilára, hisz végre egy talpig férfivel találkozott. Reninek nem jött be Attila stílusa, kikérte magának, hogy úgy kezelték, mint egy óvodást. Attila aztán elárulta Zsu-nak, csak szopatta őket, Zsu vinnyogott a boldogságtól.

Attila úgy véli, Zsu nem választott könnyű ellenfelet, de az ő tudásával még Vikcsut is le lehet győzni. Aztán rátapintott Zsu gyenge pontjára, a fiára, itt el is tört a mécses. A VV5 győztese szerint egyáltalán nem baj, ha elérzékenyül a lány, amikor a gyerekéről beszél, sőt, az lenne a baj, ha nem így lenne. Miután mindenki lenyugodott, ellátta még néhány jótanáccsal: ne színészkedjen, Vikcsuból hozza ki az igazi énjét (azt a dühöngő, gyógyszerelgurulóst), de semmi esetre se bántsa.

Attila számára nem volt jó hír, hogy Robin átállt reggel, de hogy ne csökkenjen Zsu csapatának létszáma, beállt ő, magára is köttette a zöld kendőt.



Attila óvva intette Zsu-t attól, hogy megpróbálja Laciékat visszacsábítani. A legnagyobb taktikus a bumeráng effektust jósolta, azaz amekkora lendülettel kimegy, úgy fog visszajönni a rafinált. Attila úgy látja, Zsu-nak Reni és Vikcsu a két legnagyobb ellenfele, mert bűntársi szövetséget alkot a két lány. Végül jó harcot kívánt Vikcsunak, majd távozott.

A Párbajozók csapatukkal együtt zászlókat készítettek. Vikcsu körül rengetegen tüsténkedtek, Zsu-nak Dani segített. Edina inkább a háttérben volt, mert rosszul érezte magát, hogy ők ilyen sokan vannak. Elkántálták az indulóikat, mind a kettőben annyi volt a ritmusérzék, mint egy dobostortában, de azért ütött.

Zsu véletlenül ledávidozta Danit, persze mindenki jól kiröhögte. Dani próbált vicces lenni, szerinte ez egy freudi elszólás volt, és talán még a paplan alatt is lehet valami. A párbajozókra újabb feladat várt, kitartásukat tesztelték. Bőröndöt kellett maguk előtt tartani karbedurranásig. A lányok nagyon küzdöttek. Dennis elkezdett visszaszámolni Zsuzsinak, Dani szerint ez nem volt fair és ennek hangot is adott. Dennis meglepődött, hogy Daninak így kinyílt a csipája, hogy beszólt neki, ennyit is tudott csak rá reagálni:
 

„Ne csipogjál bazzeg”


A lányok csak küzdöttek, Dani közben összeveszett kb mindenkivel. Zsu végül nem bírta tovább, lerakta.
 

„Egy ki*aszott terminátor vagy”


Hangzott el Lacitól, aki fogdosta Vikcsut, bejött neki a lány bedurrant karja. Zsu-nak hatalmas fájdalmai voltak és lelkileg is megzuhant. Ádám, Laci és Dani ápolgatta a lányt, közben Ádám és Dani egymásnak ugrott. Zsu hiába próbálta nyugtatgatni a fiúkat, nem lehetett. Dani nagyot csalódott Ádámban, nem tetszik neki, hogy a tettrekész egyszer Vikcsut egyszer Zsu-t szidja. Edina aztán elmondta Daninak, nagyon becsüli, hogy így kiáll Zsu mellett, és ő sem tartja sportszerűnek a fiúk viselkedését.



Zsu még mindig a hálóban pityergett, fia képét nézegette, arra gondolt, hogy cserbenhagyta. Laci próbálta vígasztalni.



Vikcsu persze nehezményezte ezt, hőbörgött a nappali közepén, hogy ő is bőghetne, hogy így fáj, úgy fáj. Zsu kirobbant és elmagyarázta Vikcsunak, miért is sírt valójában. Kivolt, hogy a teste feladta a harcot, amikor belül ennyire erős.
 

„Nem vagy vesztes, úgy harcoltál, hogy úristen”



 
#ValóVilág#vikcsu#zsu#robin#párbaj#valóvilág7

Címlapról ajánljuk