XXI. Század

Exkluzív videó: Wolf Kati énekli Horváth Attila és Balázs Fecó slágerét

rtl.hurtl.hu

2024. április 17. 12:50

Új időpontban és egy különleges adással várja a májust a XXI. század, az RTL kultúrtörténeti magazinműsora. Május 4-én Magyarország egyik legsikeresebb slágergyárosának, Horváth Attilának az életéről láthatnak filmet, kedvcsinálónak pedig mutatunk egy videót, amelyben Wolf Kati énekli el Kölykök a hátsó udvarból című Korál-dalt.

A május 4-én látható portré különlegessége, hogy nem archív felvételekkel illusztráljuk Horváth Attila munkásságát, hanem napjaink egyik legnépszerűbb előadójával, Wolf Katival és zenésztársaival készülünk. Kiválasztottunk öt olyan, országosan ismert, de különböző stílusú előadóktól játszott slágert, amelyek szövegét mind Horváth Attila írta, Katiék pedig ezeket játszották el az RTL stúdiójában.

A különleges előadásról készült felvételek közül ma az elsőt mutatjuk be. Horváth Attila a 2020-ban elhunyt legendával, Balázs Fecóval írta a Kölykök a hátsó udvarból című dalt, amelyet a Korál játszott eredetileg, de ez alkalommal Wolf Katiék adják elő. Ezt a dalt a cikk tetején lévő videóban nézheti meg.

A XXI. századnál az új időponton kívül más változást nem tapasztalnak majd. Most már két évtizede megszokhatták, hogy magas színvonalon, kellő alapossággal dolgozzuk fel a XX. század rendkívüli személyiségeinek életét, legyenek azok akár politikusok vagy művészek. Részletes és alapos képet adunk az előző évszázad legfontosabb eseményeiről úgy, hogy az aktuális jelen nincs hatással a feldolgozásra. És mindig van egy kis humor.


Wolf Kati és zenekara: gitár - Dandó Zolika, billentyűs hangszerek - Nagy Zsolt Liszi, basszusgitár - Herr Attila, dob - Papp Csaba
stáb: Pásztor Gábor, Jártas Viktor, Szabó-Biczók Szilárd, Szenkirályi Vajk, Csabai Krisztián, Takács Zoltán, Putz Zsolt Béni András, Borsody István
Külön köszönet: Budai Zoltán hangmérnök, Havarik Balázs menedzser és Prof. Vajkai Péter  

 

#XXI. Század#wolf kati#történelem#horváth attila#Kultúra#sláger#zene#balázs fecó#korál#ma

Címlapról ajánljuk