X-Faktor

„Nagyon gyorsan egymásra találtunk” – Pápai Joci és Miller Dávid együtt vezetik az X-Faktort

Borda TamásBorda TamásEndrődi DominikEndrődi Dominik

2024. július 4. 8:55

„Sokkot kaptam, pánikba estem” – idézte fel Miller Dávid az érzéseit, amikor megtudta, hogy idén Pápai Joci lesz a műsorvezetőtársa az X-Faktorban. Félelmei dacára azonban rendkívül gyorsan megtalálták a közös hangot, és annak ellenére, hogy korábban csak látásból ismerték egymást, szinte azonnal összecsiszolódtak. „Amikor először találkoztunk, egyáltalán nem volt kérdés, hogy a mi párosunk egy jó páros lesz” – mondta Joci.

Különleges meglepetések sorával érkezik idén az X-Faktor, hiszen az új mentorok mellett az is újdonság a korábbi évadokhoz képest, hogy idén két műsorvezető köszönti majd a nézőket, a mentorokat és a versenyzőket. Miller Dávid és Pápai Joci már megkezdték a felkészülést, és remekül működnek együtt. Dávid idén harmadik alkalommal vezeti a tehetségkutatót és egyengeti a versenyzők útját a színfalak mögött. Joci pedig nagy lelkesedéssel várja az új feladatát. A versenyzők így egyből két műsorvezetővel is beszélgethetnek, vagy ha úgy alakul velük ünnepelhetik a sikeres továbbjutást.

Az új csapat tehát összeállt és az biztos, hogy tehetségekből, szuper hangokból és humorból nem lesz hiány a 2024-es X-Faktor évadában sem.

Az új időszámítás még rengeteg meglepetést tartogat a tévénézők, a versenyzők és a mentorok számára, így érdemes lesz továbbra is figyelemmel kísérni az X-Faktor univerzumról szóló híreket.

A műsor hivatalos oldalai:

 

 

 

#X-Faktor#pápai joci#miller dávid#műsorvezetés#összhang#kémia#Videó#zene

Címlapról ajánljuk