X-Faktor

Istenes Bence korábban Liluról: Megvolt közöttünk a kémia

rtl.hurtl.hu

2024. július 3. 16:36

Miller Dávid 2024-ben ismét műsorvezetőként tér vissza az X-Faktorba, ám ezúttal nem egyedül. Nem ez lesz az első eset, hogy két házigazdát láthatunk egyszerre az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsorában, cikkünkben felelevenítettük az elmúlt évadok híres műsorvezető párosait.

Bár az elmúlt években a műsorvezető egyedül követte nyomon az X-Faktor versenyzőinek sorsát a tehetségkutatóban, korábban nem volt szokatlan, hogy egy női-férfi páros köszöntötte az énekeseket, mentorokat és a nézőket. Lássuk, kik voltak ők!

2010 augusztusában elsőként Ördög Nóra és Sebestyén Balázs segítette a nézőket a tehetségek megismerésében. Ez volt a műsorvezető páros első közös munkája: Nóra a Csillag születik után, Balázs pedig a ValóVilág negyedik szériájával párhuzamosan mutatta az ég felé a legendássá vált X-jelet.

Szerintem jó páros leszünk. Nyilván össze kell szoknunk, soha nem dolgoztunk még együtt. Szeretnék tanulni tőle egy csomó mindent

– mondta 14 éve Nóra Balázsról.

Ördög Nóra Sebestyén Balázsról: Szeretnék tanulni tőle egy csomó mindent
Ördög Nóra és Sebestyén Balázs

Az 56 százalékos közönségarányt is megdöntő első évad után Ördög Nóra egyedül folytatta az X-Faktor műsorvezetését a második és a harmadik évadban. A tehetségkutató negyedik szériájában aztán ismét két műsorvezető köszöntötte a nézőket Lilu és Istenes Bence személyében.

Szerettem együtt dolgozni Liluval, nagyon megkedveltük egymást, szerintem megvolt közöttünk a kémia

– mesélte anno Istenes Bence.

Ördög Nóra Sebestyén Balázsról: Szeretnék tanulni tőle egy csomó mindent
Lilu és Istenes Bence

Ezt követően a további évadokban először Bence, majd Kiss Ramóna és Miller Dávid is egyedül vezették az X-Faktort, számos emlékezetes pillanatokat okozva a nézőknek. A Barátok közt egykori színésznője például mindent megtett az általa vezetett első élő show-ban, hogy lepipálja elődjét, és egy csábító tánccal robbant be a színpadra.


Persze Istenes Bencét sem kellett félteni a szombat esti élő adásokban: egyből az ujja köré csavarta a táncos lányokat, akik bámulatos bevonulásaitól teljesen elolvadtak.


Miller Dávid a válogatókon sem ódzkodott a színpadra lépéstől. Az egyik versenyző, Zsákai Csaba, alias Jackson papa szerint Michael Jackson lába olyan, mint egy gépfegyver. A popénekes klasszikussá vált mozdulatait prezentálta is a mentoroknak, majd Puskás-Dallos Peti és Miller Dávid is csatlakozott hozzá.


Miller Dávidot idén újra az X-Faktor műsorvezetőjeként láthatják a nézők. Az rtl.hu-nak adott interjújában elárulta, mit gondol az új mentorokról, Tóth Andiról, Majkáról és Valkusz Milánról.

Ha kíváncsi vagy, ki lesz Miller Dávid műsorvezető társa, látogass vissza az rtl.hu-ra, és ne maradj le a bejelentésről!

#X-Faktor#műsorvezető#sebestyén balázs#páros#istenes bence#lilu#ördög nóra#szabó zsófi#miller dávid

Címlapról ajánljuk