Menekülés a háború elől, a modell szakmából és a megfelelési vágytól – interjú a Synergy tagjaivalA Synergy tagjai már nem is emlékeznek rá, hogy milyen volt egyedül jelentkezni a versenybe, hiszen azóta nemcsak csapattá, hanem igazi barátokká váltak, akik mindenben támogatják egymást. A közös kihívások megélése mellett mindannyian súlyos terhet dobtak le magukról az X-Faktornak köszönhetően. Miközben Nico minden vágya, hogy énekes bátyja útjára léphessen és megkapja szülei támogatását, Hangának a modellkedés árnyoldalával kellett szembenéznie, Kitti pedig a háború elől menekült Magyarországra. Egy dolog azonban mindhármukban közös: a színpad és az éneklés mindenen átsegítette őket.
X-Faktor

Menekülés a háború elől, a modell szakmából és a megfelelési vágytól – interjú a Synergy tagjaival

rtl.hurtl.hu

2022. november 5. 10:20

A Synergy tagjai már nem is emlékeznek rá, hogy milyen volt egyedül jelentkezni a versenybe, hiszen azóta nemcsak csapattá, hanem igazi barátokká váltak, akik mindenben támogatják egymást. A közös kihívások megélése mellett mindannyian súlyos terhet dobtak le magukról az X-Faktornak köszönhetően. Miközben Nico minden vágya, hogy énekes bátyja útjára léphessen és megkapja szülei támogatását, Hangának a modellkedés árnyoldalával kellett szembenéznie, Kitti pedig a háború elől menekült Magyarországra. Egy dolog azonban mindhármukban közös: a színpad és az éneklés mindenen átsegítette őket.

#X-Faktor#szabados ági#interjú#Videó#synergy#zopcsák hanga#péter kitti#Nicuta andreea nicoleta#háború#modellkedés#megfelelési vágy#éneklés#Karrier#menekülés#ma

Címlapról ajánljuk