X-Faktor

Könnyes vallomás: Flóra szerint ezért ért véget számára az X-Faktor

rtl.hurtl.hu

2021. december 1. 9:55

Kiesése után a lány interjúban mondott hálát mentorának és azt is elárulta, hogy szerinte miért nem juthatott tovább a versenyben.

Flóra nagy reményekkel vágott bele a második élő show-ba, hiszen előző héten Burai Krisztiánnál járt, akivel elkészítették első közös dalukat Mocskos pénz címmel. Szerzeményük azonban nem hozta meg a várt sikereket Flóra számára. Produkciója után azonnal a veszélyzónába került, ahonnan a nézők szavazatai sem tudták megmenteni. Így Nagy Regina Martina mellett Flóra számára is véget ért a verseny.

 

Flóra az eredményhirdetés után sírva adott interjút Lady Szomjasnak. Elárulta, hogy bár osztja a mentorok véleményét, mégsem így képzelte el az este kimenetelét. Miután az X-Stage influenszere arról kérdezte, hogy mi volt számára a legszebb pillanat a műsor során, a lány alig tudta elfojtani könnyeit:

 

„Talán az, amikor Peti kimondta, hogy nagyon büszke rám. Az rengeteget jelentett, hogy Ő itt volt mellettem…”

 

Miután elmesélte, mennyi mindent köszönhet az X-Faktornak és mentorának, azt is kifejtette, miért érzi úgy, hogy számára most véget kellett, hogy érjen a verseny. Ha kíváncsi vagy a teljes beszélgetésre, akkor a fotóra kattintva nézheted vissza az interjút!

 

 

Most szombaton Paulina, Ferenczi Kamilla, Mardoll, ALEE, Mehringer Marci és a The Harmonies folytathatja a verseny az X-Faktor jubileumi évadának harmadik élő show-jában. Lady Szomjas is ott lesz velük, aki a színfalak mögötti híreket szállítja majd az X-Faktor hivatalos közösségi oldalaira (Instagram, Facebook, TikTok).

#X-Faktor#élő show#tabatabai nejad flóra#nagy regina martina#kiesők#lady szomjas#influencer#x-stage

Címlapról ajánljuk