X-Faktor

Balázs Alex "ALEE" első klipje letarolta az internetet

rtl.hurtl.hu

2021. november 11. 18:10

Még csak három napja jelent meg az X-Faktor Mentorházas vesenyzőjének Nincsen gond című dala és a hozzá készült klip, máris bezsebelte az első helyet a YouTube Felkapottak listáján.

Balázs Alex a tehetségkutató Válogatóján EyEy című saját szerzeményével tűnt fel először. A versenyző azonnal lenyűgözte a mentorokat, így egyértelmű volt, hogy a Táborban ismét hallhatjuk őt. Az X-Faktor második fordulójának csoportos feladata azonban nem úgy sikerült, ahogy azt a 16 éves rapper tervezte. A rapszöveg olvasása ellenére mégis továbbjutott, és a székes feladatnál bebizonyította, hogy nem hiába!

Alex - akit sokan csak Alee-ként ismernek - a Tábor második napján Lesz*rom című dalával állt színpadra, amihez Nincsen gond címmel klip is készült. Produkciója azonnal széket érdemelt, és ezzel a rapper továbbjutott a Mentorházba ByeAlex versenyzőjeként.
 

 

Úgy tűnik, hogy nemcsak a mentorok imádják Alee-t, hanem a közönség is: első videoklipje ugyanis átlépte az 1 milliós megtekintést, és jelenleg a YouTube Felkapottak listájának első helyén szerepel.

„Nagyon nagy tehetség ebben a stílusban! Csak így tovább!” - írja az egyik kommentelő a videó alatt.

Már alig várjuk, hogy milyen újdonsággal rukkol elő a srác a Mentorházban!

Azonban nem Alex az egyetlen, akiért rajong az internet népe: Paulina Válogatón bemutatott dala, az Ajándék is hamarosan eléri a másfélmilliós nézettséget a videómegosztón, Mehringer Marci klipje pedig 260 ezer embert ért el eddig.

Ha kíváncsi vagy, hogy kik jutnak tovább a Mentorházból az élő show-ba, nézd szombaton 20 órától és vasárnap 19 órától az X-Faktort az RTL Klubon!

#X-Faktor#balázs alex#youtube#Toplista#videoklip#klip

Címlapról ajánljuk