X-Faktor

Egyszerre négy dallal debütál a USNK

rtl.hurtl.hu

2019. december 16. 12:18

A tavalyi X-Faktor győztes USNK négy új dallal örvendezteti meg a közönségét: EP formájában kiadtak három angol nyelvű dalt, valamint közösen készítettek egyet magyarul, ByeAlexszel.

„Nagyon sokat köszönhetünk az X-Faktornak, hiszen az elmúlt egy évet gyakorlatilag végig koncerteztük, a kisebb kluboktól a legnagyobb fesztiválokig” – mesélte Laskay Nimród, a rapduó egyik tagja. „Be kellett látnunk azt is, hogy mivel minden nap a turnébuszban ültünk, nem volt időnk a kreatív, alkotói folyamatokra, így sajnos kevés új dal született” – tette hozzá.

A srácok rengeteg visszajelzést kaptak azzal kapcsolatosan, hogy rappeljenek újra angolul is, így eleget téve ezen kéréseknek született meg a három dalos EP, mely a Variety címet kapta. A zene és a szöveg teljes egészében a srácok nevéhez fűződik. „Fontosnak tartottuk, hogy legyenek új angol dalaink, hiszen sokan várták már tőlünk, mi pedig könnyen ki tudjuk fejezni az érzéseinket és gondolatainkat ezen a nyelven.” - mesélte Filep Kund. A „moves” című dalt itt, a „listen”-t pedig itt tudod meghallgatni!

Ugyanakkor készül egy magyar dal is, Nem bízom címmel, melyet ByeAlex-szel együtt szereztek.

Ez utóbbihoz és az angol dalok közül a „thezone” címűhöz klip is készült. A „thezone” és a Nem bízom című dallal az X-Faktor Fináléjában is felléptek.

 

#X-Faktor#usnk#új dalok

Címlapról ajánljuk