X-Faktor

Nehéz út áll a Mező testvérek mögött

rtl.hurtl.hu

2011. november 25. 14:08

Nem volt mindig felhőtlen Mező Márió és Mező Zoltán élete. A Rocktenors énekesei már gyerekként belecsöppentek a felnőttek életébe.

Bár szinte szusszanásnyi idejük sincs a rengeteg próba és felkészülés közepette a Rocktenors tagjainak, a családi eseményekről még ez sem adhat felmentést a fiúknak. Persze eszük ágában sincs távol maradni szeretteiktől, főleg, ha kisöccsük születésnapjáról van szó. Mező Márió és Mező Zoltán pár napja egy röpke látogatást tettek a szülői házban, ahová az X stábja is elkísérte őket. Az édesanya teljesen meghatódva várta fiait, akikért hétről-hétre egyre jobban izgulnak. A családi sztorizgatás közben többek között az is kiderült, hogy az egyik párbajukat még az édesapa is megkönnyezte, annyira boldog volt. Noha a Rocktenors szekere a szülők legnagyobb örömére beindult az X-Faktorban, édesanyjuk elárulta, hogy a Mező testvérek élete nem volt mindig ilyen felhőtlen.
- Míg más gyerekek elmehettek szórakozni, nekik el kellett menniük dolgozni, hogy nekünk be tudjanak segíteni. Részben örülök ennek, részben pedig elszomorít, ez a rosszabbik dolog. Nekünk kellene segíteni őket, nem pedig fordítva{…}Azt szeretném, hogy ők kiegyensúlyozott, boldog életet éljenek, nem úgy, ahogy mi. – mondta az édesanya az X-nek.
Márió és Zoltán úgy érzik a tehetségkutató egy nagy kitörési lehetőség számukra, és szeretnék azt elérni, hogy kisöccsük már jobb körülmények között nőjön fel.
- Azért fontos nekünk ez az egész, mert gyermekkorunkban már megszoktuk, hogy mindenért meg kell küzdeni és dolgozni. Nyaranta munkával töltöttük az időt és nem szórakozással, azért hogy a családunkat tudjuk segíteni. Minél tovább jutunk az X-Faktorban, annál könnyebb lehet kiváltani ezt a dolgot, és hogy a kisöcsémnek ne kelljen ugyanezt átélnie, mint nekünk. – mondta Mező Zoltán az X-nek.
A fiúk persze már nem szomorkodnak a múlton, hiszen hétről hétre egyre közelebb kerülnek gyerekkori álmaikhoz a szülők legnagyobb büszkeségére.
A teljes beszélgetést megnézheti az X 59. adásában!

Címlapról ajánljuk