X-Faktor

Wolf Kati dalát az első helyre várja az Eurovíziós Dalfesztivál közönsége!

rtl.hurtl.hu

2011. április 7. 17:00

Wolf Kati mert nagyon álmodni, és úgy tűnik, az álom most beteljesült!

Az énekesnő nemrégiben jelentkezett első, pillanatok alatt slágerré vált dalával, melynek zenéjét a Rakonczai Viktor és Rácz Gergő alkotta szerzőpárosnak köszönhetjük, szövegét pedig Geszti Péter írta. Ezzel a dallal indul az idei Eurovíziós Dalfesztiválon a Magyar Televízió a májusi, nagyszabású düsseldorfi tévéshow-ban.

Közben Wolf Kati már el is kezdte felkészülését az Eurovíziós Dalfesztiválra, ahol 43 ország mezőnyében ő képviseli Magyarországot. A "Szerelem, miért múlsz?" című dal angol-magyar változata, a "What About My Dreams" hangzik majd el először május 10-én a verseny elődöntőjén, továbbjutása estén pedig a 14-i döntőn!

Fontosnak tartom megmutatni, hogy az anyanyelvemen hogyan szólal majd meg a dal, így az angol mellett az egyik lírai rész magyarul, Geszti Péter szövegével fog megszólalni. A Eurovíziós Dalfesztiválra készült speciális klip mellett, így mára már elkészült az eredeti, magyar nyelvű változata is a klipnek!- meséli Wolf Kati.

Az idő előrehaladtával egyre inkább izgulok, hatalmas álmom valósult meg, amikor kiderült, az általam énekelt dal képviselheti idén Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, hiszen minden évben figyelemmel követem az Eurovíziós Dalfesztivált és drukkoltam a versenyzőinknek! Sőt a korábbiak közül édesapám, Wolf Péter is "versenyben" volt már, mint karmester Bayer Friderika és a VIP együttes oldalán. Hatalmas drukk van bennem, így nem csupán fizikálisan de mentálisan is készülök a megmérettetésre!

Az Eurovíziós Dalfesztivál nézői Magyarországra szavaznak!

A több mint félévszázados múltra visszatekintő dalfesztivál legnagyobb nemzetközi rajongói oldalain már most számos szavazás fut, és a legtöbb szerint 2011 legjobb dala a "What About My Dreams"!

Magyarország győzelmét ígérik tehát a napi tízezres látogatottságú portálok, de Kati nem figyeli a statisztikákat, mert azt vallja, hogy az eredményhez ott, a düsseldorfi színpadon kell a maximumot kihoznia magából.

Címlapról ajánljuk