Vigyél el!

Ada bemutatja: 4 dolog, amivel minden randizó nő szembesül

rtl.hurtl.hu

2015. július 9. 9:38

Aki azt hiszi, hogy a randizás csak egy kis fekete ruha meg egy pohár rozé, az most azonnal szakadjon le az Audrey Hepburn filmekről. Randizni bosszantóan nehéz, és 30 fölött sem válik könnyebbé, mint a gimiben volt. Ada a Szelfiben személyesen prezentálja, milyen kihívásokkal néz szembe, aki már nem a sulibuliban keresi a szerelmet.

Ér-e szexelni az első randin?

 
Kell hozzá néhány pohár rozéfröccs, de Ada végül is megtárgyalja barátnőivel a sorsdöntő kérdést: ér-e a negyedik lépcsőig menni az első randin, ha korábban már beszélgettek, de éppen csak most kezdtek el találkozgatni? A válaszra persze számos elképzelés létezik, három randis szabály, vészhelyzet-teszt, csillagegyüttállás, ki mire esküszik. Szerencsére Adának azt tanácsolják a barátnői, hogy ne túrázza magát fölöslegesen, így 30 fölötti felnőtt, független, önálló nőként gondoljon egy merészet, és mondjuk csinálja azt, amihez kedve van. Forradalmi gondolat! Szüfrazsettek! Máglyákban lángolnak a melltartók!


Kép forrása: theasterisktoday.com 

Most akkor járunk?

 
Mert a gimiben, a parki padon ülve két smaci között legalább megkérdezték! Akkor volt még a jó világ! Ma meg semmi sem biztos, legfeljebb, ha valaki átírja a Facebook státuszát, de egyébként még az is lehet, hogy randizgattok, összeköltöztök, közösen neveltek aranyhörcsögöt, mikor kiderül, hogy az egyik félnek ez csak barátság extrákkal, plusz jól jött, hogy beszálltál a rágcsálókeverék költségeibe. Ada sem tud mit felelni kollégája kérdésére az együtt töltött éjszaka után, de hát kinek nem izzadt még le a tenyere, mikor a sokadik randi után be kellett mutatni a pasit, és nem tudta, hogy a barátjaként, vagy a hörcsöge gyámjaként hivatkozzon rá.

 

Találkozás a haverokkal

 
Trükkös dolog, mert elsőre az ember szíve elolvad, hogy a pasi bemutatja a haverjainak, második gondolatra azonban már megint itt van egy csomó apróság, ami miatt lehet aggódni a változatosság kedvéért. Először is: ez már a jel, hogy komolyra fordultak a dolgok, vagy még mindig csak a tesztfázis egy újabb lépése? (Lásd az előző pontot.) Aztán: mi van, ha utálni fognak? De mi van akkor, ha nagyon megszeretnek? Mi van, ha valamelyikkel túl barátságos vagy, és azt hiszi, flörtölsz vele, ugyanakkor mi van, ha távolságot tartasz, és azt hiszi, a haverja Miss Jégkirálynővel randizgat, és neki kell a megmentő lánglovag szerepébe lépni? Új emberekkel találkozni persze klassz buli, de ez is csak azt mutatja, hogy a randizás még olyankor is kicsit rossz, amikor igazából jó. Ada jól vette az akadályokat, de azért biztos izzadtak a tenyerek a felespoharak körül.


 

Magányos pityergés Lana del Rey számokra

 
Mert amikor a helyzet igazán rosszra fordul, amikor a szívek összetörnek, a kétségek malma pedig felőrli a józan észt, akkor már nincsenek ott se a barátnők, se a macskák, se a rozé fröccs. Csak te vagy, és Lana, aki mindig kapható egy kis szívderítő pityergésre. Ahol randi van, ott sírás is lesz, és csak idő kérdése, hogy megjelenjen egy Lana del Rey szám, a klasszikusok kedvelőinek esetleg befigyelhet egy jó öreg Aerosmith. Ada is kizokogta a randevúk emészthetetlen feszkóját a kocsiban,
jó, ha te is tartasz kéznél néhány válogatáskazit az ilyen helyzetekre.

Kép forrása: bohemianwolf.wordpress.com
 
Ha kíváncsi vagy, mi minden történik még Adával az igaz szerelem felé vezető úton, kattints ide
, és kövesd a Szelfi műsorát, ha pedig unod a véget nem érő randi shagákat, és szeretnéd megtalálni az igazit, akkor jelentkezz a Vigyél el!-be, és bízd ránk a többit
#Vigyél el!#randevú#randizás#ada#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk