Videó

Videón Simsik Cynthia kézilabdázó feltételezett gyilkosa, ahogy a tárgyalóterembe viszik

rtl.hurtl.hu

2024. július 26. 10:12

Pénteken döntenek Simsik Cynthia feltételezett gyilkosának letartóztatásáról a szlovákiai nagyszombati bíróságon, ahol az RTL Híradó stábja is jelen van. A holtan talált kézilabdázó párja egy papírlappal takarta el az arcát, amikor ma reggel a tárgyalóterembe vitték, és videónkon hallatszik, ahogy a szlovák újságírók kérdezik a férfit, de ő nem válaszol.

Simsik Cynthia holttestét hétfő hajnalban találták meg a szlovákiai Nagymegyeren műanyag zsákba tekerve. A 31 éves kétgyerekes édesanya már több napja halott lehetett, amikor rátaláltak. Párját gyilkossággal és halottgyalázással gyanúsítják, a férfi azt állította a rendőröknek, hogy az asszony öngyilkos lett, és ő csak megijedt, ezért rejtette el a holttestét.

A sportoló apja nárcisztikus férfinak ismerte lánya párját. „Cynti tulajdonképpen egy cseléd volt abban a lakásban” – mondta az apa az RTL Híradónak, szerinte veszekedések, pofonok és féltékenység előzte meg gyilkosságot. A gyászoló szülők a lányuk előző kapcsolatából született 9 éves kisfiút és a tragikus véget ért kapcsolatból született 4 éves kislányt is szeretnék örökbe fogadni. 


 

#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#Simsik Cynthia#gyilkosság#gyanúsított#kézilabdázó#tárgyalóterem#letartóztatás#szlovákia

Címlapról ajánljuk