Videó

Videó: Gordon Ramsay megmutatta brutális sérüléseit

rtl.hurtl.hu

2024. június 17. 9:45

Gordon Ramsay sztárséf nagyon csúnya biciklis balesetet szenvedett. A séf felhúzta a pólóját, hogy felfedje hatalmas zúzódását, és a biciklizés közbeni sisak viselésének fontosságáról beszélt: „Ha nem lett volna rajtam, őszintén szólva, most nem lennék itt.” Köszönetet mondott a balesetet követően őt ellátó baleseti sebészeknek, orvosoknak és ápolóknak is. Ramsay amellett, hogy séf, arról is ismert, hogy lelkes kerékpáros, több triatlonversenyt is teljesített.

A videóban ezt mondja a sztárséf: „Sziasztok, srácok, itt Gordon, és egy nagyon fontos üzenetet szeretnék megosztani veletek. Tudjátok, hogy mennyire szeretem a kerékpározást, a triatlonokat, az Ironmant, stb... Ezen a héten sajnos volt egy nagyon csúnya balesetem, ami nagyon megrázott és őszintén szólva, szerencsés vagyok, hogy itt vagyok.”

Azok a hihetetlenül jó baleseti sebészek, orvosok, nővérek a kórházban, akik a héten gondoskodtak rólam, csodálatosak voltak, de őszintén szólva, a lényeg, hogy sisakot kell viselni. Nem fontos, milyen rövid az út, és hogy ezek a sisakok pénzbe kerülnek, mert létfontosságúak! A gyerekeknek is, még egy rövid úton is sisakot kell viselniük. 

„Szerencsés vagyok, hogy itt állhatok. Fájdalmaim vannak. Ez egy brutális hét volt, és valahogy átvészelem, de nem tudom elmondani, hogy mennyire fontos a sisak viselése. Szeretnék mindenkinek nagyon boldog apák napját kívánni, de kérem, kérem, kérem, kérem, kérem, viseljenek sisakot. Mert ha én nem tettem volna, őszintén szólva, most nem lennék itt. Boldog apák napját.”

 

#Videó#gordon ramsay#bicikli#sisak#sérülés#biciklizés#baleset

Címlapról ajánljuk