Videó

11 éve már, hogy Dzsudzsák Balázs összetörte Lamborghinijét, nincs szerencséje a kocsikkal

rtl.hurtl.hu

2024. június 2. 8:36

2013 júniusa nem Dzsudzsák Balázs életének legszebb időszaka – először verekedés miatt eltiltották, pár nappal később pedig lesodródott az M3-as autópályáról Lamborghinijével. Szerencsére a focista nem sérült meg, a ritka autó viszont eléggé csúnyán összetört. Az összkerékmeghajtású, középmotoros Aventador közel hétszáz lóerős teljesítményével 2,9 másodperc alatt gyorsul százig, nem csoda hát, hogy a Gyöngyös mellett hirtelen lezúduló eső megtréfálta a sofőrt, aki a nedves úton megpördült. Az autót Dzsudzsák csak bérelte, újonnan 75 millió forintot ért – persze még épen.

A balesetről nemcsak a Fókusz, hanem a Híradó is beszámolt:


Nem ez volt egyébként az egykori válogatott futballista egyetlen autós kalandja, 2012-ben Porsche Panamerájával szaladt bele hátulról egy másik autóba Budapesten, 2015-ben pedig arról írtak a lapok, hogy bedugította a belvárost, mivel két Porschéja egyikéből pont a Lánchíd közepén fogyott ki a benzin.

2006-ban viszont sokkal súlyosabb balesetet szenvedett egy Suzukival – egy kamion előzése közben durrdefektet kapott, írta meg a Blikk. Azt az esetet nem úszta meg ilyen olcsón, mentőhelikopterrel szállították kórházba, agyrázkódást és kéztörést szenvedett. „Újjászülettem” – kommentálta ezt akkor Dzsudzsák.

#Videó#ezen a napon#dzsudzsák balázs#lamborghini#Aventador#m3-as autópálya#gyöngyös#zápor#megpördült#baleset

Címlapról ajánljuk