Videó

Egyik nap felvette a fizetését, és eltűnt a telepről – mi történt a hajléktalan férfivel, aki 8 éve munkát kapott egy riportnak köszönhetően?

rtl.hurtl.hu

2024. március 3. 12:50

Nyolc éve ezen a napon mutattuk be Botos Vilmos mesébe illő történetét. A férfi 20 évig az utcán élt, kukázásból tartotta fenn magát. A vs.hu egyik videós riportere figyelt fel rá, azt mondta, egy filmbeli hősre emlékeztette, ezért szólította meg egyik éjjel a budapesti utcán. „Azt már az elején elmondta, hogy nem iszik és nem drogozik, a kutyájával él, meg hogy ő egy szakinak, kincsvadásznak tartja magát” – emlékezett vissza az újságíró. Film készült róla, amire felfigyelt a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány, és munkát, szállást adott neki. 

Az rtl.hu most megkereste az alapítványt, hogy Botos Vilmos további sorsáról érdeklődjön. Megtudtuk: körülbelül egy évig volt állatgondozó, aztán egyik nap felvette a fizetését, és eltűnt a telepről. Úgy tudják, ismét Budapesten él, és visszatért régi életformájához. Az alapítványnál úgy látták, a férfi egyre inkább közömbös lett a munka iránt, és nehezen viselte, hogy a médiaérdeklődés csökkent körülötte.

#Videó#ezen a napon#Híradó#állatgondozó#hajléktalan#Belföld#budapest#szeged#állatmenhely

Címlapról ajánljuk