Videó

Megcsillant a borostája a sötétben – Rita doktornőről ekkor derült ki, hogy nemcsak sarlatán, de férfi is

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 10:33

Házhoz ment, de gyógyítani csak sötétben szeretett. Nappal behúzott függönyöknél, este lekapcsolt lámpánál – ezt mondták a titokzatos álorvosnőról a szirákiak. A csalóról készült riportot 2017. február 26-án mutatat be az RTL Híradó. A mindenki által csak Rita doktornőnek nevezett álorvos kézrátétellel gyógyított, és telefonon keresztül mérte páciensei vérnyomását a Nógrád megyei Szirákon. A faluban ingyenes gyógyítást vállalt, de szigorúan csak sötétben. Mint később kiderült, azért, mert úgy gondolta, sötétben nem látják meg, hogy valójában nem nő, hanem férfi. A férfit a rendőrség kuruzslással gyanusította.

„Rita doktornő” borostája egyszer egy mobiltelefon fényénél megcsillant, és akkor világossá vált, hogy se nem nő, se nem orvos. 2017 márciusában a Házon kívül stábja felkereste az akkor 31 éves gyöngyöspatai férfit, akit édesapja Robinak hívott, pedig az igazi neve Ákos. Azt mondta, hogy csak le akarják járatni:


A Rita doktornőként elhíresült nógrádi férfit 2018-ban ítélték el, kuruzslásért 10 hónap börtönt kapott, 3 évre felfüggesztve.

#Videó#Belföld#álorvos#Szirák#rita#páciens#beteg#kuruzslás#ezen a napon

Címlapról ajánljuk