Videó

28 évig nem találkoztak – Alföldi Róbert súlyos családi titkot árult el

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 16:11

2013-ban osztotta meg a nyilvánossággal Alföldi Róbert, hogy házasságon kívül született, és 28 éves koráig nem találkozott édesapjával. A Fókusz tíz évvel ezelőtt készített interjút az azóta elhunyt Alföldi Alberttel, aki fiának a munkásságáról így fogalmazott: „színészként elfogadom, de rendezőként dicsőítem”. Szerinte Robi a gesztusait, a munkabírását és az önfejűségét is tőle örökölte.

28 éves volt Alföldi Róbert, amikor először találkozott édesapjával, erről először nyilvánosan 2013 novemberében beszélt az X-Faktor élő adásában. Alföldi házasságon kívüli gyerekként született 1967-ben, édesanyja és nagymamája nevelte fel, és született egy testvére, Szabolcs is. 

„Ha neki nagy dolog volt, hogy megismerte édesapját, akkor nekem legalább akkora nagy dolog volt, hogy ezt a terhet, amit vittem magammal, normális kerékvágásba lehetett tenni” – mondta erről Alföldi Róbert édesapja 2014. februárban. 10 éve ezen a napon mutatta be a Fókusz azt az interjút, amit a Budapesttől 150 kilométerre fekvő, Bács-Kiskun megyei Hajóson forgatott az apával, Alföldi Alberttel. Itt nőtt fel ő maga és a színész-rendező három féltestvére is: Albert, aki négy évvel idősebb a rendezőnél, Alíz, a legkisebb, valamint Angéla, aki édesapjuk szerint a leginkább hasonlít Alföldi Róbertre. 

Alföldi Albert, volt MSZP-s országgyűlési képviselő 84 éves korában, 2023. november 9-én hunyt el.

Alföldi Róbert – akinek új rendezését, Az ügynök halálát Stohl András főszereplésével a Centrál Színházban mutatták be szombaton – nemrég a kegyelmi botrányról is beszélt a Fókusznak adott interjúban. A rendező Tóth Gabira és Curtisre utalva azt mondta, nem tartja korrektnek bárkin számon kérni, hogy részt vesz-e egy tüntetésen.

 

Hozzászólna?


 

#Videó#színes#sztár#alföldi róbert#apa#fia#alföldi albert#család#ezen a napon

Címlapról ajánljuk