Videó

Medencébe lökött luxusnő, üzengetést túltoló bokszolók és paranoiától kikészülő Árulók – íme 2023 legfeszültebb pillanatai az RTL-en

rtl.hurtl.hu

2023. december 30. 13:34

A tévéműsoroknak természetes velejáróik a konfliktusok, amelyekből idén sem volt hiány a RTL képernyőin. Nem is csoda, hogy olykor bizony kipattant a feszültség, amikor spártai körülmények között kell küzdeni a Survivorban, lélekboncolás zajlik a Nyerő Párosban, öldöklő versenyfutás zajlik a Konyhafőnök címért, hírességek csapnak össze a bokszringben, vagy éppen közöttük járó gyilkosokat kell leleplezniük. Összegyűjtöttük az RTL szórakoztató műsorainak legemlékezetesebb vitáit az idei évből.

A Város Királynői

„Takarodjál innen” – Paulinában elpattant valami, amikor Zsuzsi nyakon öntötte pezsgővel

Zsuzsi és Paulina kapcsolata Athénban érte el a mélypontot. Paulina egyértelművé tette, hogy Móni miatt érkezett, és beszélni sem akar haragosával, mire Zsuzsi annyira felhúzta magát, hogy nyakon öntötte drága görög pezsgővel.


„Mit gondolsz te magadról?!” – Paulina mama belelökte a medencébe Zsuzsit

A pezsgős affér után Paulina mama azonnal repülőgépre pattant, hogy lánya után utazzon a görög fővárosba. Egy medencés bulin félrehívta Zsuzsit, hogy megbeszéljék, mi történt közte és a lánya között, azonban a hangulat pillanatok alatt annyira feszültté vált, hogy Zsuzsi a medencében végezte.


Paulina és Zsuzsi rengetegszer egymásnak esett A Város Királynőiben, erről hosszabban is meséltek az rtl.hu-nak adott interjújukban.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

„Kicsit túldramatizálva megtámadom az Evelint” – Görög Zita megpróbálta elterelni magáról a gyanút

A kerekasztal-szertartás előtt egyre több játékosnak kezdett gyanússá válni Görög Zita viselkedése, amire Szabados Ági figyelmeztette a modellt. Zita miután rájött, hogy veszélyben van, azonnal tenni akart valamit, és elbeszélgetett Tóth Szabival és Dobos Evelinnel.  


„Egy szektát hoztál létre” – Görög Zita támadásba lendült, Nádai Anikó magára tette a célkeresztet

Miután Görög Zita rájött, hogy ő lehet a következő kiszavazott, kihasználta a kerekasztal-ceremóniát, hogy elterelje magáról a figyelmet. Miközben Zita megpróbálta másokra irányítani a reflektorfényt, Nádai Anikó is felszólalt. „Ez most egy kamikaze húzás lesz részemről” – mondta a műsorvezető, és mindenki előtt levezette, hogy szerinte kik gyilkoltak eddig a kastélyban.


Visváder Tamás: Én ilyen toxikus közegben a gimnázium óta nem voltam

Visváder Tamás szerette volna tisztázni a kerekasztal-ceremónián, hogy mit is gondol Horváth Éva elméletéről, miszerint ő egy gyilkos. „Feladod?” – kérdezte végül a modell, miután annyira elmérgesedett a beszélgetés, hogy a többiek is sorra osztották meg véleményüket Tamásról.


„Miattad került be a nevem” – Szalay Bence kezet sem akart fogni Törőcsik Danival

Miután Törőcsik Dani Nádai Anikóval együtt Szalay Bencére szavazott a kerekasztal-ceremónián, a tetoválóművész számított rá, hogy a konklávén magyarázatot kell adnia gyilkostársának. Bencének rosszul esett Dani szavazata, és azt javasolta, hogy Anikó legyen a következő áldozatuk, Dani azonban egy olyan ajánlattal állt elő, amivel sarokba szorította a színészt.

Survivor

„Gyerekek, ez nagyon gané dolog” – óriási vita robbant ki a megevett ananászok miatt

Tomán Kornél és Albert Erika Zera felfedezték, hogy a veteményesből több ananász is eltűnt, ráadásul az ott eldobált maradékokra is rátaláltak. Azonnal visszamentek a táborba, ahol kérdőre vonták az exbuhawis srácokat, akik csak félig vallották be, hogy mit tettek. Óriási felháborodás fogadta a történteket. „Azt gondolod, hogy a huszon x éves fejeddel éhesebb vagy, mint mi?!” – kérte számon Kiss Viki Szarka Zsombit.


„Egy nagy here vagy!” – Olivér ordítva fenyítette be Zsombort

A Buhawi törzs táborában feszült lett a hangulat: Németh Olivér kifakadt, és megfenyegette Pusztai Zsombort, hogy ezentúl mindent egyedül kell majd csinálnia a főzéstől a fagyűjtésig. A volt karagatanos játékosnak elege lett belőle, hogy Zsombor semmilyen szinten nem veszi ki a részét a tábor körüli teendőkből, közben viszont ujjal mutogat másokra, ha a csapatuk veszít.  


„Miért nem tudsz békén hagyni?” – Nóra elsírta magát Zsombor beszólásai miatt

Pusztai Zsombor szóvá tette, hogy szerinte Czupek Nóra kifejezetten örül annak, hogy Bodnár Gergő és Németh Olivér csatlakoztak a törzsükhöz, mert sosem nézte igazán az eredeti Buhawi érdekeit. A fiú azonban már a törzs többi tagja szerint is túl messzire ment, amikor Nóri „irritáló hangjába” kezdett belekötni.


Nyerő Páros

„A f*szom kivan ezzel!” – Vastag Csaba üvöltve esett neki a többieknek a Nyerő Párosban

A Nyerő Páros egyik feladatánál a tetőfokára hágott a feszültség: bár az anonim kérdés Henry Kettneréknek szólt, Vastag Csaba annyira felhúzta magát, hogy még a felesége sem tudta lecsillapítani a haragját. „Csaba most mutatta meg az igazi énjét ezzel az üvöltözéssel, én akkorát néztem, hogy nem is gondoltam volna, hogy képes az ember ilyenre” – mondta a jelenetről Valentényi Laci.


Boráros Gábor falra mászik Mónika rossz szokásától, és undorodik a póthajától

Lehullt a lepel Jákli Mónika furcsa szokásairól, majd az is kiderült, hogy a párja, Boráros Gábor mit tenne a póthajával. A sportoló szavai hallatán kirobbant a veszekedés, ami a villába visszatérve sem csillapodott.


Házasodna a gazda

József gazdát arcul csapta a fogadtatás

Bár vitájukat követően Krisztit elvesztette, József gazda egy pillanatig sem csüggedt. Elindult a szállásra, hogy közölje Timivel az örömhírt: ő a szerencsés, aki elmehet vele az álomrandira – de nem pont abban a fogadtatásban részesült, amire számított.

LEGO® Masters

„Mindjárt fogom és összetöröm egy kalapáccsal” – a LEGO® Masters játékosa faképnél hagyta párját építés közben?

Balázs és Eszter már nagyban nekikezdtek a megálmodott koncepciójuk építésének, azonban egy szikla kinézete éket vert közéjük. Balázst idegesítette, hogy Eszter nem azt csinálja, amit szeretne. A vita végén a lány szó nélkül otthagyta párját, Puskás-Dallos Peti viszont utánament, hogy kiderítse, mi a helyzet.

The Voice

Curtis a földre vetette magát zöld-fehér felsős Valensky Miriam miatt

Mind a négy The Voice coach meg akarta szerezni Valensky Miriamot, de volt, aki nem engedte, hogy Curtisé legyen a tehetséges versenyző. A rappert sokkolta a földön megjelenő piros felirat látványa, ezért azonnal rávetette magát.

 

A Konyhafőnök

„Most szórakoztok velem?!” – Czeglédi Lara kiakadt, amikor elfoglalták a sütőjét

Czeglédi Laura már a főzés elején bekapcsolta a sütőt, hogy megfelelő hőmérsékletű legyen, amikor majd szüksége lesz rá. Arra azonban nem számított, hogy Nagy Dani oda pakolja a saját elemeit. Amikor ezt észrevette, teljesen kiakadt, mivel nem ez volt az első ilyen eset a konyhában.


Éden Hotel

„Te egy igazi vesztes vagy, ennek születtél” – Arni szakított Csengével

Csenge megalázónak érezte Arni viselkedését, az esti buliban pedig hirtelen kirobbant belőle a percekig elfojtott harag. „Tiszteletlen vagy velem szemben” – esett neki a srácnak, majd az italát is Arni arcába öntötte. A srác ekkor úgy felbosszantotta magát, hogy elhatározta: szingliként folytatja a játékot.


Sztárbox

Az év talán legnagyobb balhéját Istenes Bence és Rácz Jenő tudhatja maga mögött. A két celeb rendkívül parázs és jó színvonaló meccset vívott egymással a Sztárbox elődöntőjében, a talalálkozó előtti üzengetés azonban túlságosan is indulatosra duzzadt, és mint a mérkőzés utáni nyilatkozatokból kiderült, a szorítóban sem sikerült pontot tenni a konfliktus végére.


Rácz Jenő: Pici mocsok is benne volt a mérkőzésben, adtunk egymásnak, ahol csak tudtunk


Istenes Bence: Jenő ordenáré dolgokat ordított meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele


A nagy párharc aztán mégis hepienddel zárult: a felfokozott hangulatot maguk mögött tudva Istenes Bence és Rácz Jenő találkoztak egymással, megbeszélték dolgaikat, és békét kötöttek.

 

#Videó#vita#rácz jenő#veszekedés#istenes bence#összeállítás#LEGO Masters#Sztárbox#Éden Hotel#The Voice#Házasodna a gazda#az árulók - gyilkosság a kastélyban#A Város Királynői#Nyerő Páros#Survivor#józsi gazda#ma

Címlapról ajánljuk