Videó

Eladó A Wall Street farkasának Lambója, de nem az, amit teljesen szétzúztak a filmben – videó

rtl.hurtl.hu

2023. december 2. 12:29

Ha van párszáz milliója, vagy a biztonság kedvéért inkább néhány milliárd forintja, akkor bombaüzletet csinálhat. Eladó az a Lamborghini, amit A Wall Street farkasa című filmben is használtak. Persze nem az, amit a filmbéli jelenetben Leonardo DiCaprio rommá tört, hanem egy másik, ugyanilyen Lambó, amit szintén használtak a forgatáson. 

Mégis ki ne szeretne egy rövid pillanatra Jordan Belforttá válni? Ő az a bróker, akit Leonardo DiCaprio formált meg A Wall Street farkasa című filmben, és aki egy drogmámorban töltött estén az egyik jelenetben rommá tört egy 1989-es Lamborghini Countach-ot, annak is egy jubileumi kiadását.


A filmhez a gépjárművet valóban összetörték, viszont használtak egy ugyanilyen Lambót, ez eladó most a New York-i Sotheby's aukciósháznál. A fehér alapon fehér Lamborghini meglehetősen ritka, ebből a példányból például mindössze 12 darabot gyártottak. Egyet ugye összetörtek, így mostanra már maximum 11 darab maradt belőle. Az aukciósháznál 1,5-2 millió dollárt várnak a kocsiért, ez átszámítva 520 és 697 millió forintot jelent.

 

#Videó#wall street farkasa#lamborghini#eladó

Címlapról ajánljuk