Videó

Videón, ahogy egy férfi összever egy idős párt egy komáromi parkolóban, mert nem kapott elsőbbséget

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 11:33

A szlovák állampolgárságú férfi egy 66 éves nőt hátulról a földre lökött, a segítségére siető 65 éves férfival meg verekedni kezdett. 

Könnyű testi sértés vádjával indítottak eljárást egy szlovák állampolgárságú férfi ellen, aki egy komáromi áruház parkolójában támadt rá két idős emberre, mert nem adták meg neki az elsőbbséget – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség. Az esetet térfigyelő kamera rögzítette.

Az eset még február 26-án történt. A vádirat szerint a férfi azon dühödött fel, hogy az áruház parkolójában nem adták meg neki az elsőbbséget. Ezért kiszállt a gépkocsijából, majd az üzlet felé sétáló, 66 éves sértett nő után szaladt, akinek először felhúzta a fejére a kabátja kapucniját, majd a hátánál fogva meglökte őt. A nő a földre zuhant, arccal az aszfaltnak csapódva.

Az elkövető ezután a nő segítésére érkező 65 éves sértettel kezdett dulakodni, őt is legalább egyszer a bal szeme felett megütötte – közölte az ügyészség. A két áldozat nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen, szlovák állampolgárságú férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

 

#Videó#Baleset-bűnügy#ügyészség#parkoló#elsőbbség#dulakodás#komárom#megütötte#közlekedési morál

Címlapról ajánljuk