Videó

„Te jó ég, ez a valóság?” – Ilyen volt a rövid hajú Szabó Zsófi, amikor először vezetett műsort az RTL-en

rtl.hurtl.hu

2023. október 25. 15:48

„Spontánnak kell lennie, és vágnia kell az agyának, ez már egy keményebb helyzet” – mondta Szabó Zsófi az RTL Híradónak arról, hogy miért nem egyszerű a műsorvezetők dolga. A korábban színésznőként dolgozó Szabó Zsófi Istenes Bencétől leste el, hogy műsorvezetőként hogyan tud irányítani egy beszélgetést, ilyesmit azelőtt még sosem csinált. Ma 9 éve az After X-ben próbálhatta ki magát először.

Szabó Zsófit az RTL-en először a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjeként láthatták a nézők, ahol 4. helyezett lett, miután a végére már annyira kikészült, hogy szinte csak sírni tudott a dzsungelben.

Ugyanebben az évben már műsorvezetőként is bizonyíthatott: Istenes Bence mellett ő vezette az X-Faktor kísérőműsorát, az After X-et. 

Szabó Zsófi jelenleg az RTL Reggeli műsorvezetőjeként dolgozik, rövid szőke haját azóta hosszú loknikra cserélte, és néhány kilótól is megszabadult terhessége után. A műsorvezető nemrég az rtl.hu-nak adott interjújában arról beszélt: eleinte azért fogyott, hogy lehessen gyereke, ám ez nem várt változásokkal járt. Időközben bikinimodellé lett, ami azért nagy dolog neki, mert évekig csak úgy jellemezték, hogy ő a szexi, de husi csaj. 

#Videó#Bulvár#szabó zsófi#istenes bence#ezen a napon#after-x#műsorvezetés#X-Faktor#after x

Címlapról ajánljuk