Videó

Szabó Zsófi: A testemmel keresem a pénzt, ez nekem iszonyatosan nagy dolog

Borda TamásBorda TamásSzeifert-László MónikaSzeifert-László Mónika

2023. szeptember 24. 11:05

Tudja, hogy megosztó a személyisége, és nehéz neki a hírnévvel megbirkózni – egyebek közt erről mesélt az rtl.hu-nak adott interjújában Szabó Zsófi. Azt mondta: eleinte azért fogyott, hogy lehessen gyereke, ám ez nem várt változásokkal járt. Például, hogy bikinimodellé vált, ami azért nagy dolog neki, mert évekig csak úgy jellemezték, hogy ő a szexi, de husi csaj. Szerinte aki ismeri, az szereti is őt, de tud nagyon hideg és elutasító lenni.

„Ha egy nagyon nagy pillanatot ragadok ki, akkor az talán az volt, amikor a Szenzációs Négyesben apukámmal együtt mondtam mesét” – mondta Zsófi, aki a ma napig rendkívül hálás a műsor készítőinek, hogy megvalósulhatott ez a produkció.

Az rtl.hu-nak adott interjújában Szabó Zsófi egyebek közt arról is mesélt, hogy fogyásának és életmódváltásának hála ma már egy világmárkát képviselhet bikinimodellként.

A testemmel keresem a pénzt, ez nekem egy iszonyatosan nagy dolog. Előtte tizenévig aggatták rám a szexi, husi csaj titulust. Persze, hogy büszke vagyok magamra!

– mondta Szabó Zsófi.

Az interjúban egyebek közt arról is mesél, hogy 

  • miért nem oszt meg arcos képet a gyerekéről;
  • megosztónak tartja-e a saját személyiségét;
  • miért nehéz neki a hírnévvel megbirkóznia;
  • mit gondol azokról, akik irigyek rá;
  • miért kezdett fogyni;
  • milyen neki a Reggeliben dolgoznia;
  • mit mondott néhai édesapja, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Szabó Gyula a színészetről. 
#Videó#szabó zsófi#instagram#fogyás#miller dávid#magánélet#színészet#szabó gyula#Bulvár#ma

Címlapról ajánljuk