Járai Máté: Csak férfiakkal léptem félreNyitott házasság, sze
Videó

Járai Máté: Csak férfiakkal léptem félre

Juhász FlóraJuhász FlóraBorda TamásBorda Tamás

2023. szeptember 16. 11:27

Úgy félnek az emberek a nyitott házasságtól, mintha pestis lenne, ami őket is megfertőzheti – mondta Járai Máté. A színész magánéleti titkokat osztott meg az rtl.hu-val: elmondta, mit érez Járai Kíra iránt, hogyan gondolnak a gyerekvállalásra, és miért nem tudná elképzelni, hogy nővel csalja meg a feleségét. Elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztetett már el, és mi az, amit lehet, hogy megcsináltat magán. 

Járai Máté saját bevallása szerint a klasszikus férfiképhez képest jóval lágyabb típus, ennek ellenére egyáltalán nincs benne semmi kényesség. Szerinte a férfiasság megítélése egyfajta divat, ami folyton változik.

Én azt szeretném hinni, hogy 2023-ban eljutunk oda, hogy hordhat egy rózsaszín inget egy férfi, attól nem lesz buzi. Olyan világban szeretnék hinni, ahol nem téma a másság 

– fogalmazott Máté, aki mindig is úgy érezte, hogy minél többet beszél a nyitott házasságáról, az emberek annál inkább pánikba esnek.

Mintha pestis lenne, és egyszer csak megfertőződnének nyitott házassággal az emberek.

A színész-műsorvezető sokat beszélt feleségéről, Járai Kíráról is. Elárulta, hogy közöttük nemcsak házastársi viszony van, hanem valódi szövetség.

Van egy nyelv, amit csak ő és én beszélünk. Nekem Kíra egy létfontosságú szervem.

A színész ennek ellenére váltig állítja, hogy a kalandozásra és a szabadságra mindkettejüknek nagy szüksége van, hiszen szerinte a monogámia az emberre erőltetett, vallási dolog, ami nem tesz boldoggá senkit sem.

Az én olvasatomban ez nem egy tiltott bűn. A kedvenc ételemnél sem várhatom el, hogy mindig az legyen az ebéd. Az elfojtás nagyon ártalmas

– vallja Járai Máté, aki eddig kizárólag férfi partnerekkel kalandozott, és a kalandjai szexuális vonzalomból adódtak, sosem érzelmi indíttatásból. 

24 év alatt egyszer őrültem meg három hónapra

– mondta a szerelembe esésről. A férfiakkal sokkal tapasztaltabb a kalandok téren, mint a nőkkel:

Nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának irántam

– fogalmazott. 

Azt, hogy mit mondott Járai Máté a Kírával való gyerekvállalásról és plasztikai beavatkozásairól, kiderül a fenti videóból!

#Videó#járai máté#instagram#nyitott házasság#pestis#Életünk története#elmúlás#öregedés#szépség#boldogság#férfi#másság#lmbtq#házasság#járai kíra#szex#kaland#ma

Címlapról ajánljuk