Videó

A szülők jogosan vannak megijedve, hogy kiket követnek a gyerekeik a TikTokon – Sápi Vivien szerint sokan csak kihasználják az influenszerkedés adta lehetőségeket

Juhász FlóraJuhász Flóra

2023. május 25. 9:05

Sápi Vivien TikTok-videóit több millióan kedvelik, ezért úgy érzi, hogy felelősséggel is tartozik a követőiért. A légiutas-kísérőből lett tartalomkészítő az rtl.hu-nak elmondta, hogy mennyire tud megélni a tiktokozásból, miért van az influenszer szónak negatív üzenete Magyarországon, és miért volt sokkoló élmény, amikor először találkozott a rajongóival. 

Az influenszer a koronavírus-járvány miatt elvesztette a munkáját. A TikTokra feltévedve azonban szembetalálta magát a kedvenc témáival, majd ő is belekezdett a tartalomkészítésbe – mára több százezer követője van. 

Bár ő maga is influenszernek számít, tisztában van vele, hogy nem feltétlenül jó a megítélése az ilyen típusú tartalmak gyártóinak:

Mielőtt elkezdtem ebben dolgozni, én is úgy láttam, hogy magának az influenszer szónak nagyon negatív kicsengése van itthon, ami nem véletlen. Sokan kihasználják az influenszerkedés által adott lehetőségeket, viszont cserében nem minőségi tartalmakat nyújtanak

– mondta Sápi Vivien, aki szerint a rossz példák miatt a szülők okkal aggódnak a gyerekeik miatt.

Az interjú további részleteiért nézd meg a fent található videót!

#Videó#sápi vivien#tiktok#interjú#influenszer#példakép#nézettség#ma

Címlapról ajánljuk