Videó

Ezen a napon történt: élőben ajándékozták meg gyomor bypass műtéttel az elhízott Hegedűs Mihályt, több mint 100 kilótól szabadult meg

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 7:56

Peller Anna a könnyeivel küszködött a Reggeli egyik 2017-es beszélgetésében, ahol Hegedűs Mihály és családja élete a szeme láttára változott meg, pár másodperc leforgása alatt.

Hegedűs Mihály története 2017-ben tarolta le a magyar internetet. A férfi nehézségeit az RTL Híradó mutatta be elsőként: Mihály Alzheimer-kóros anyósát ápolta, és a mindennapi nehézségei miatt ő maga is lebetegedett. Cukorbeteg lett és súlyosan elhízott.

Orvosai szerint az lett volna az egyetlen járható út, ha soron kívüli gyomor bypass műtétet hajtanak végre rajta, de ez túl drága volt a férfinak.

Ekkor jött a képbe Dr. Tizedes György plasztikai sebész, aki teljesen ingyen elvállalta Mihály gyomorműtétjét, és ezt a Reggeliben, élő adásban közölte Mihállyal. Ő és Peller Anna is könnyek közt fogadta az örömhírt. 


Mihály élete ezután 180 fokos fordulatot vett. A műtét és az azt követő életmódváltás annyira jól sikerült, hogy több mint 100 kilótól szabadult meg. A férfi döbbenetesen megváltozott, alig lehetett utána ráismerni. Erről az RTL Híradó akkori riportja alapján is meggyőződhet.

#Videó#peller anna#hegedűs mihály#bypass#műtét#ezen a napon#Reggeli

Címlapról ajánljuk