„Azért szerettem volna pap lenni, mert gusztustalannak találtam a szexet” – a sztárok meglepő karrierálmaikról meséltekVannak gyerekek, akiknek minden vágya, hogy kukásautóba dobálják a szemetet, mások egyszerűen törvényszéki orvosszakértő, lelkipásztor vagy éppen nőgyógyász pályára vágynak. Hírességeket kérdeztünk arról, hogy kiskorukban milyen hivatást képzeltek maguknak, sőt egy lehetséges jövőben is elkalandoztak: eljátszottak ugyanis a gondolattal, hogy milyen szakmában lettek volna még jók.
Videó

„Azért szerettem volna pap lenni, mert gusztustalannak találtam a szexet” – a sztárok meglepő karrierálmaikról meséltek

rtl.hurtl.hu

2023. február 5. 13:35

Vannak gyerekek, akiknek minden vágya, hogy kukásautóba dobálják a szemetet, mások egyszerűen törvényszéki orvosszakértő, lelkipásztor vagy éppen nőgyógyász pályára vágynak. Hírességeket kérdeztünk arról, hogy kiskorukban milyen hivatást képzeltek maguknak, sőt egy lehetséges jövőben is elkalandoztak: eljátszottak ugyanis a gondolattal, hogy milyen szakmában lettek volna még jók.

#Videó#szakma#papp gergő#munka#peller anna#gyerekkor#szabados ági#Tihanyi Péter#zimány linda#curtis#lukács miki#dopeman#nagy feró#bogdányi titanilla#nyári dia#madár vera

Címlapról ajánljuk