ValóVilág

VV Reni és VV Giada vihart kavart, végül VV Geri könnyei áztatták el a ValóVilág12 villáját

rtl.hurtl.hu

2024. július 25. 21:45

Érzelemdús napot tudnak a villalakók maguk mögött. A végső hajrában mindenkinek az idegei pattanásig feszültek, és volt, akinél eltört a mécses.

A villalakóknak kihívással indult a reggel. Kardokon egyensúlyozott poharakkal kellett megtölteniük az edényeket. A létszám miatt kimaradt Kikidi próbálta mindkét csapatot biztatni, de a többi villalakónak nemcsak a poharai, hanem az idegei is pengeélen táncoltak, így nem mindenki tudta értékelni a srác gesztusát.

Kattints a képre, és nézd meg, melyik villalakónál szakadt el a cérna!

82. rész összefoglaló

Miután kiderült, hogy Reninek lehet, hogy idő előtt kell távoznia a villából, Gerinél eltört a mécses. A srác a hálószobába elvonulva próbálta összeszedni magát, végül azonban Ádi vigasztaló karjai között tudott csak megnyugodni.

Ha kíváncsi vagy, mi történt a két villalakó között, kattints a képre, és nézd meg a videót:

82. rész összefoglaló

Érezhetően megváltozott a villában a hangulat, és amíg Reni próbálta élvezni az utolsó közös ebédjüket, Giadából kitörtek a gondolatok, amiket az utóbbi időben megpróbált visszatartani. A két villalakó heves szócsatába kezdett, amit a srácok inkább csendben figyeltek.

Ha megnéznéd, hogyan paprikázta fel Giada ebédnél Renit, kattints a képre, és nézd meg a videót:

Új hír

Ahogy csillapodott kicsit a hangulat, a villalakók lehetőséget kaptak, hogy egyesével elmondják, mit szeretnének, ha a nézők látnának bennük. Giada egyszerűen csak arra vágyott, hogy elfogadják őt.

Kattints a képre, és nézd meg a villalakó indoklását!

Új hír

Beigazolódott Geri félelme: a nézők úgy döntöttek, hogy 5 millió forintért cserébe Reninek azonnal el kellett hagynia a villát. A srác a kanapén zokogott, ahol alig pár perccel előbb még párjával összebújva ücsörögtek. Végül Kikidi lépett oda, hogy vigasztalja villatársát.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan reagált Geri Reni távozására:

Új hír

Reni távozása után Gerire került a zöld kendő, most pedig rajta volt a sor, hogy megnevezze, kivel szeretne összemérni magát a ValóVilág12 utolsó Párbaján.

Kattints a képre, és nézd meg, kit választott a villalakó!

82. rész összefoglaló

A következő adásban VV Giada olyan meglepetésben részesül, amire már régóta várt, és VV Geri is szívszorító ajándékot kap.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 következő részének előzetesét!

82. rész összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#összefoglaló#vv geri#vv giada#vv reni#vv ádi#vv kikidi#kihívás#párbaj#feladat

Címlapról ajánljuk