ValóVilág

Több mint 11 millió forinttal csökkent a ValóVilág főnyereménye pár perc alatt 3 villalakó miatt

rtl.hurtl.hu

2024. július 17. 14:17

Nemrég még 40 millió felett volt a ValóVilág nyereményalapja, ám a villalakók családjai által küldött fotók, videók és levelek alaposan felforgatták a viszonyokat. Egyeseket pedig őrült költekezésbe kergetett, amiből hatalmas balhé lett.

Drámai pillanatokat élhettek át a játékosok és a nézők a ValóVilágban, amikor elkezdődött a Puskás-Dallos Peti által vezetett licit a villában. A villalakók vakon tehettek ajánlatot a szeretteik által küldött fotókra, levelekre és videókra, ám az aukció nem várt fordulatot vett. Míg az első tételt – egy családi fotót – Giada vitte el 550 000 forintért, a levél és a videó licitje elképesztő magasságokba emelkedett. Geri, Dorka, Giada és Reni kézfeltartással jelezték, hogy szeretnék megszerezni a hőn áhított levelet és videót, az ehhez szükséges pénz viszont ennek megfelelően egyre több lett.

Dráma és veszekedés: több, mint 11 milliót licitált el három villalakó egy fotó, egy levél és egy videó miatt
Licitáló villalakók

Végül mindhárom családi „üzenet” gazdára talált, ám ennek ára volt: a licitálók összesen 11 550 000 forintot költöttek a nyereményalapból, míg Ádi, Dzsigeri és Kikidi egyetlen egyszer sem licitáltak. 

Mindjárt itt a finálé, hamarosan mindenki találkozik a szeretteivel, erre elköltenek ennyi pénzt

 – mondta összetörten Kikidi, akihez hasonlóan Dzsigerit sokkolta a többiek felelőtlen költekezése. 

 

A teljes licit és az amiatt kialakult vita a ma esti Összefoglalóban 20:00-tól az RTL+-on.

#ValóVilág#puskás-dallos peti#valóvilág12#vv12#12. évad#licit#dráma#veszekedés

Címlapról ajánljuk