ValóVilág

VV Kikidi lehetőséget kapott, VV Ruben a feladáson gondolkodott – egy percig nem unatkoznak a villalakók

rtl.hurtl.hu

2024. június 20. 21:29

Mozgalmas napot tudnak a hátuk mögött a villalakók. VV Kikidi lehetőséget kapott, hogy beteljesedjen románca a némettanárral, VV Ruben pedig már azon is elgondolkodott, hogy feladja a játékot.

Egyre több villalakó szimpatizált a németet oktató tanárnővel, így Kikidinek vészesen fogytak a lehetőségei. A mostani órán a testrészeket vették át, és a tanárnő nemcsak Ádit, hanem Dzsigerit is felkérte, hogy segítsenek neki bemutatni a különböző testrészeket. Az utolsó feladathoz azonban már Kikidit hívta ki a tanárnő, és a villalakó legnagyobb örömére flörtölni kezdtek.

Kattints a képre, és nézd meg, élt-e a lehetőséggel Kikidi!

47. rész összefoglaló

Történelemórán a villalakók kézhez kapták az előző nap írt dolgozataikat. Míg Kikidi összesen egy hibát vétett, több villalakónak is javítania kellett. Osztályfőnökük nagylelkűen felajánlotta, hogy röpdogával tornásszák fel jegyeiket, ám a felkészületlen nebulók csak a puskázásra tudtak hagyatkozni.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan próbált Dzsigeri túljárni a töritanár eszén!

47. rész összefoglaló

Napközben ismét gyűlést tartottak a villalakók, aminek keretében szavaztak, hogy továbbra is Kikidi maradjon-e a diákönkormányzat elnöke. A többség kitartott a srác mellett, Giada azonban kiakadt, mert úgy érezte, társai nem hallgatták meg érvelését és belé fojtották a szót.

Kattints a képre, és nézd meg, miért zengett ismét a villa Giada kifakadásától!

47. rész összefoglaló

A nyugiban tartott hadi gyűlést Dudu, Geri és Dzsigeri, aminek a legfőbb témája Ruben volt, és az, hogy mennyire távolinak érzik a srácot. Dudu különösen belelendült a magyarázkodásba, és még azt is felvetette, hogy kivinné magával az RTL+ nézőből villatársukká vált srácot.

Kattints a képre, és nézd meg, mivel indokolt Dudu!

47. rész összefoglaló

Néhány pohár ital után a villalakók lelkesen osztogatták a feladatokat az üvegezésnél. Giada ismét a középpontba került, és egyből felpattant, amikor arra szólították fel, hogy csókolja meg Dzsigerit. A srác sem panaszkodott, sőt még Ádinak is odaszúrt egyet, miután sikeresen teljesítették Giadával a feladatot. Azonban itt nem ért véget a lánynak az este, következőnek Ádival kellett egy borospohár tartalmát megosztania.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Giada Ádival!

47. rész összefoglaló

Miután mindenki kiélvezte az üvegezést, Geri félrehívta Rubent egy beszélgetésre a nyugiba. Az RTL+ nézőből lett villalakó a beszélgetés során elárulta, felmerült benne a gondolat, hogy feladná a játékot.  

Kattints a képre, és nézd meg, miért fordult meg Ruben fejében, hogy elengedi a ValóVilágot!

47. rész összefoglaló

A következő adásban a villalakók megírják a nyereményalapot befolyásoló, mindent eldöntő vizsgát, illetve elárulják az osztályfőnöknek, pontosan mit is gondolnak osztálytársaikról.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 részének előzetesét!

47. rész összefoglaló

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad

Címlapról ajánljuk