ValóVilág

Becsengettek a villalakóknak, valaki már most iskolai románcról fantáziál

rtl.hurtl.hu

2024. június 18. 21:16

Míg kint lassan a végére ér a tanév, addig a ValóVilág12 villájában elkezdődött a sulihét. A villalakóknak ezúttal az iskolapadba kell visszaülniük egy hétre, és bizonyítaniuk tudásukat különböző tanórákon.

Reggel táncolva örültek a villalakók a villa nappalijába varázsolt tanteremnek. Osztályfőnöki órával indult a sulihét, ahol Dudu lett a hetes és egyben a villamester is. Ezután történelem óra következett, ahol meggyűlt a villalakók gondja az évszámokkal, de Gerinek más problémája is akadt.

Kattints a képre, és nézd meg, mi okozta Gerinek a legnagyobb problémát!

45. rész összefoglaló

A villalakó srácoknak egyből a németóra lett a kedvence. De nem a nyelv, habnem a tanárnő szépsége keltette fel a figyelmüket inkább. Habár Geri előnyből indult, mert tanult németet korábban, egy másik villalakónak az első padban kimondottan nehezére esett a koncentrálás

Kattints a képre, és nézd meg, mivel tudta elcsábítani Kikidit a némettanár!

45. rész összefoglaló

Napközben lehetőséget kaptak a villalakók, hogy megszavazzák, milyen üzenetet írnának a másik ellenőrzőjébe. Az eredményeket végül a hetes, Dudu olvasta fel egyesével. A megrovásokra és dicséretekre reagálhattak a villalakók, a lehetőséggel leginkább Giada akart élni.

Kattints a képre, és nézd meg, milyen intők kerültek a villalakók ellenőrzőjébe!

45. rész összefoglaló

A következő feladatban egy vonalra sorakoztak fel a villalakók, majd különféle állításokra kellett reagálniuk, és eldönteniük, hogy az adott kijelentés mennyire igaz rájuk. Ki az a ValóVilágban, aki csak a pénz miatt van itt, ki mennyire taktikus, és ki az, akinek fontosabb a nézők véleménye, mint a sajátja. Az állítások elhangzása után végül kirajzolódott, hogy Giada a legelhatározottabb, míg Reni és Geri párosa inkább hátra maradt.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan válaszoltak a villalakók!

45. rész összefoglaló

Giada és Dorka lehetőséget kapott, hogy suliújságban adjanak hírt a villa történéseiről. Az egyik vezető hír VV Reni és VV Geri szerelmi légyottjairól szólt. Giada lelkesen vágott neki a feladatnak és örömmel szerkesztette a viccesebbnél viccesebb híreket a Villa suliújságjába, de Dorka villatársairól írt verse sem maradt reakciók nélkül.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 legpikánsabb híreit!

45. rész összefoglaló

A következő adásban testnevelés órán kiderül, mennyire bírják a villalakók a gyűrődést, illetve az is, hogy Geri mivel húzta ki a gyufát kedvesénél, Reninél.

Kattints a képre, és nézd meg a ValóVilág12 részének előzetesét!

Becsengettek a villalakóknak, valaki már most iskolai románcról fantáziál

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#sulihét#vv giada#vv dorka#vv geri#vv reni#iskola#iskolapad

Címlapról ajánljuk