ValóVilág

Ilyen még nem volt: RTL+ előfizetéssel bárki jelentkezhet a ValóVilág12 új beköltözőjének!

rtl.hurtl.hu

2024. május 17. 20:06

A Villalakó+ nyereményjátékra az RTL+ előfizetéssel rendelkezők regisztrálhatnak, a szerencsések közül pedig egy valaki teljes értékű villalakóvá válik.

Minden eddiginél szélesebbre tárja kapuját a ValóVilág12 Villája, ahova RTL+ előfizetéssel most szinte bárki számára megnyílik a lehetőség, hogy beköltözzön! Az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználóknak nincs más dolguk, mint az rtl.hu/villalakoplusz linken található jelentkezési lapot kitölteni és beküldeni, amellyel részt vehetnek a sorsoláson. A tét óriási, hiszen a szerencsés nemcsak teljesértékű villalakóként töltheti el a napjait, de ezáltal esélye nyílhat arra is, hogy ő legyen az egy, aki mindent visz.

A lehetőség minden RTL + előfizető számára adott! Aki pedig még nem rendelkezik RTL+ előfizetéssel, most pótolhatja azt a rtl.hu/rtlplusz oldalon, a nyereményjátékra ezt követően regisztrálhat. Ha pedig a szerencse mellé áll ő lehet az, akinek hamarosan zöldre vált a villa jelzőlámpája.

Azok, akik eddig csak ábrándoztak róla, halogatták vagy épp lemaradtak, most új esélyt kapnak, hogy a ValóVilág12 villalakójává váljanak. Jelentkezz, hogy kipróbálhasd magad a játékban, ami valóság!

A nyereményjáték linkje:  rtl.hu/villalakoplusz
A nyereményjáték részletei és a részvételi feltételek megtalálhatóak a játékszabályzatban.

 

A műsor hivatalos oldalai:

RTL+ stream: www.rtlplusz.hu
Web: https://rtl.hu/valovilag
Facebook: https://www.facebook.com/ValoVilag
Instagram: https://www.instagram.com/valovilag/
TikTok: @valovilagrtl


 

 

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#jelentkezz#jelentkezés#rtl plusz#RTL+#villalakó#villalakó+#beköltözés#nyereményjáték

Címlapról ajánljuk