Villalakó+ nyereményjáték - Legyél TE a plusz villalakó!

2024. május 17. 19:30

A Villalakó+ nyereményjátékra az RTL+ előfizetéssel rendelkezők regisztrálhatnak, a szerencsések közül pedig egyvalaki teljes értékű villalakóvá válhat!

Ez a lehetőség még mindenki számára adott! Ha nincs még RTL+ előfizetésed, akkor ne habozz! Fizess elő az RTL+ streaming platformra az rtl.hu/rtlplusz weboldalra kattintva, jelentkezz a Villalakó+ nyereményjátékra és ha a szerencse melléd áll, irány a Villa!

Minden eddiginél szélesebbre tárja tehát kapuját a ValóVilág12 Villája, ahova most akár te is beköltözhetsz! Amennyiben rendelkezel RTL+ előfizetéssel nincs más dolgod, mint az alábbi jelentkezési lapot kitölteni és beküldeni, hogy részt vehess a sorsoláson. A tét óriási, hiszen ha szerencsés vagy, akkor nemcsak teljesértékű villalakóként töltheted el a napjaidat, de ezáltal lehetőséged nyílhat arra is, hogy te legyél az egy, aki mindent visz!

Ha eddig csak ábrándoztál róla, halogattad vagy épp lemaradtál, hogy jelentkezz a ValóVilágba, mindezt most pótolhatod! Csak néhány kattintás és a jelentkezési lap elküldésével már esélyt is adsz magadnak arra, hogy a ValóVilág12 játékosává válj!  

Fizess elő az RTL+ streaming platformjára – Regisztrálj a Villalakó+ nyereményjátékra – és költözz be!

A nyereményjáték részleteit és a részvételi feltételeket megtalálod a játékszabályzatban.

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad