ValóVilág

Csókok, könnyek, búcsúk és találkozások – a ValóVilág lakói mindenbe belekóstolhattak

rtl.hurtl.hu

2024. május 13. 21:56

Újabb érzelmekkel teli napot zárhattak a ValóVilág luxusbörtönének lakói. VV Bogi és VV Dudu utolsó próbatételként bizonyíthatták, mennyire ismerik villatársaikat, VV Ádi buliján pedig annyira felhevült a hangulat, hogy valaki csókkal, mások könnyekkel ünnepeltek.

A veszélyzónába került Bogi és Dudu kapott egy utolsó lehetőséget, hogy bizonyítsák, a ValóVilág villájában a helyük. A többi villalakóról feltett kérdésekre kellett helyes választ adniuk, azonban ha hibáztak, egy asztalnyi bűzös ínyencség várta őket.

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan teljesített Bogi és Dudu a villalakó-ismereti kvízben:VV ÖSSZEFOGLALÓ 05.13

A nap többi része sem volt eseménymentes. Valen ajándékot kapott kintről, ami minden villalakóban mély nyomot hagyott, majd Bogi véglegesen elbúcsúzott a ValóVilág luxusbörtönétől. Ezek után nem csoda, hogy VV Ádi buliján elszabadultak az addig visszatartott érzelmek. A fiúknál sorra tört el a mécses, és egymáshoz fordultak támaszért.

Kattints a képre, és nézd meg, melyik villalakó nem bírta már tovább visszatartani könnyeit:

VV ÖSSZEFOGLALÓ 05.13

A lányok ezzel szemben kiélvezték a buli minden pillanatát. Dorka minden lehetséges pillanatban Valen társasságát kereste, Giada közelebb került Duduhoz, de egy meglepő páros is felbukkant. Reni Noémivel ropta a táncparketten egész este, és annyira elmerültek a latin ritmusok varázsában, hogy közelebb kerültek, mint arra számítottak.

Kattints a képre, és nézd meg, mi is történt pontosan Reni és Noémi között:

VV ÖSSZEFOGLALÓ 05.13

A következő adásban kiderül, mi okozta VV Valen és VV Ádi konfliktusát, milyen kitartóak a fiúk és az is, hogy melyik szerelmes pár nem tudta tovább türtőztetni magát.

Kattints a képre, és nézd meg a következő rész előzetesét:

VV ÖSSZEFOGLALÓ 05.13

Kövesd a ValóVilág12 villalakóinak mindennapjait élőben az RTL+ streaming felületén!

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad

Címlapról ajánljuk