ValóVilág

VV Lissza vs. VV Barna: „Iszonyatosan magas lovon ülsz, kislány, erről nagyot lehet esni”

rtl.hurtl.hu

2023. február 18. 8:00

A két villalakó a legelső napon költözött be a villába, és bár egy ideig egyáltalán nem volt közöttük konfliktus, az idő előrehaladtával egyszer csak megromlott a kapcsolatuk. Mutatjuk, mi minden vezetett odáig, hogy VV Barna felkötötte VV Lissza kezére a kék kendőt.

A hierarchia héten VV Melina császárnő kihallgatást tartott, hiszen kíváncsi volt, hogy az alattvalói inkább VV Barnát vagy VV Sajtit szeretnék a következő párbaj győzteseként látni. A villalakók egyesével vonultak úrnőjök színe elé, és egyértelműen kifejtették, hogy melyik fél pártját fogják.

Barnát szeretném, ha visszatérne a Párbajról. Őt közelebb érzem magamhoz, jobb vele a kapcsolatom, a játék során nem volt még vele egy konfliktusom sem. Egy őszinte embernek tartom

– mondta VV Lissza.


A falusi héten VV Lissza volt a vízfelelős.

Melegszik a vizem?

– kérdezte VV Rico a lánytól, aki fáradtságra hivatkozva elfelejtette teljesíteni a feladatát. Egyből kitört a veszekedés közöttük, amihez végül VV Barna is csatlakozott, és a barátját, VV Ricót támogatta.

Ez a feladatotok. Hogy elvégzitek, vagy nem, az már a ti dolgotok.


A villalakók később azt a feladatot kapták, hogy adjanak fakanalat annak a játékosnak, akik szerintük a legnagyobb jellemfejlődésen ment keresztül az elmúlt időben, és kendőt annak, aki a legtöbbet hisztizik. A feszültség a tetőfokára hágott a nappaliban, VV Barna pedig nem bírta magában tartani a véleményét.

Nyavalyogsz, mint egy óvodás kölyök

– esett neki VV Lisszának, aki egyből bekérdezett a srácnál:

Félsz a párbajtól, Barna?

Veled? Nyugodtan ki is vihetsz

– röhögött a fiú.


 

Egy oldalvizen evező kislány vagy

– esett neki VV Barna VV Lisszának, akinek ekkor megdöbbentő mondat hagyta el a száját:

Rakjál rám jelet, és vigyél ki párbajozni!


Ezek után egy kicsit sem volt meglepő, hogy a kiválasztáson VV Lissza és VV Barna egymásra tették a jelüket.

A jelemet arra az emberre fogom tenni, akiben az utóbbi pár napban nagyon nagyot csalódtam. Úgy érzem, nagyon megbántott, nem szabad szerintem így beszélni egy nővel

– indokolta döntését VV Lissza.

Van itt valaki, aki bort iszik, és vizet prédikál. Iszonyatosan magas lovon ülsz, kislány, erről nagyot lehet esni. Szerintem térj vissza hamar a normál életbe

– mondta VV Barna.


A kihíváson VV Barna VV Lissza kezére kötötte fel a kék kendőt, előtte pedig azt is elárulta, miért döntött így:

Valljuk be, nagyon jól indult a kapcsolatunk, és sok bohókás emlék kötődik hozzá, viszont az utóbbi időben voltak vitáink, és elbeszélünk sokszor egymás mellett.

Szombaton 21 órától nézd a VV11 párbaját, ha pedig még nem adtad le voksodat, ide kattintva tudsz szavazni a párbajozók egyikére.

 

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv lissza#vv barna#párbaj

Címlapról ajánljuk