ValóVilág

VV Melinát megbántották, ezért sírva fakadt, VV Rico pedig meglepte VV Krisztit

rtl.hurtl.hu

2023. február 17. 22:46

Melina és Barna érzelmi szála napok óta bonyolódik, de estére hatalmas fordulatot vett a két játékos kapcsolata. Mutatjuk, mi történt a ValóVilág legutóbbi adásában.

„Ez nem egy baráti érintés” – a reggel folyamán VV Melina megállás nélkül cirógatta VV Barnát. Tovább bonyolódik ugyanis Barna és Melina kapcsolata: a sokadik együtt töltött éjszakai után Barna már úgy érzi, hogy Melina nem barátilag érinti meg.


Kiderült, hogy nemcsak VV Barna, hanem VV Rico lenyűgöző reggelit tud készíteni, amit meg is tett VV Krisztinek. A srác ugyanis gondolt egyet és elrepítette Krisztit Velencébe, legalábbis egy reggeli erejéig. A lány teljesen ledöbbent a fiú kedvességén és úgy érzi, hogy valaki végre igazán gondoskodik róla.


A villalakók továbbra is szorgosan gyártják a TikTok tartalmakat, ami kiváló alkalmat biztosít Barnának és Melinának, hogy egy kicsit több időt töltsenek együtt. A két villalakó ezt az időt arra használta, hogy testileg is közelebb kerüljenek egymáshoz.

Úgy fest, hogy Kriszti és Rico túllőtt a célon, amikor Barna és Melina kapcsolatából csinált poént, ugyanis VV Melina elsírta magát a Villa Híradó utolsó adásán. A híradó utolsó pillanataiban Rico elhintett egy üzenetet is, miszerint VV Dani levelet fog küldeni Melinának.


A lány ezután teljesen kiborult, szerinte ezek után a szülei és Dani is ezek alapján fogja megítélni. Mert VV Melina úgy gondolja, Dani megérti, ha együtt alszik Barnával és barátkozik vele, de azt már nem bírja elviselni, ha egy kitalált riportot lát róla, amit Rico és Kriszti készített.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#cikk#vv barna#vv melina

Címlapról ajánljuk