ValóVilág

VV Barna összemelegedett VV Melinával, majd kihívta párbajellenfelét

rtl.hurtl.hu

2023. február 15. 23:02

VV Dani reagált a BeleValóVilágban Barna és Melina közeledésére, a villalakók továbbra is szorgosan gyártják a TikTok videókat, VV Barna pedig meghozta a mindenki által várt döntését.

TikTok kihívással kezdték a reggelt a villa lakói, így Barna és Melina már a nap első felét is közösen kezdték. Mivel elsőként készítették el a videót, volt egy kis idejük egymásra is, így Melinának alkalma adódott egy kedves gesztust tenni Barnának Valentin-nap alkalmából.

A villalakók pedig ettől teljesen le vannak döbbenve. VV Kriszti szerint például Melina annyira felszabadult a napokban, mint még soha.

Ha Danika ezt látná

mondták a fiatalok kapcsolatáról.

És rátapintottak a lényegre, ugyanis VV Dani a BeleValóVilág műsorában nézte végig az ominózus jelenetet:

A drámák és a szövődő érzelmi szálak mellé elfért egy is móka is. A Svédországból származó surströmminget szó szerint addig rohasztják, amíg fogyasztható nem lesz. Ezt az ételt sokak a világ legundorítóbbjának tartják, így a villalakók sem hagyhatták ki, hogy megkóstoljanak belőle pár falatot.

Ez élet meg a veszély

 – jellemezte VV Márió a finom ételt.

Este pedig, mint ahogy azt meg is beszélték, közösen bújt ágyba VV Barna és VV Melina Valentin-nap alkalmából. A srác ezek után azt is megkérdőjelezi, hogy vajon valósak voltak-e Melina érzelmei Dani iránt. A két villalakó éjszakai akcióját a többiek is észrevették: Lissza és Reni például a konyhában fejtegették azt, hogy milyen érzés lehet most VV Daninak nézni az adásokat.


Elstartolt a #mirőlbesz? Villa Híradó második adása is, melynek házigazdái, Márió és Lissza nem szégyenlősködtek a kamerák előtt: sokkoló jelenettel nyitották az esti adás. A riportok során pedig nem voltak restek odaszúrni pár villatársuknak sem.


Valentin-nap alkalmából, a nézők szavazatai alapján négy villalakó tölthetett egy romantikus online randevú egy-egy rajongóval.

Így még nem offolt le senki

– mondta VV Barna az online randipartnerének.


VV Barna végül megnevezte párbajellenfelét. Szerinte vannak, akik keveset tesznek a fődíjért. A srác úgy gondolja, hogy eleget tesz ahhoz, hogy bent maradjon a ValóVilágban – nem úgy, mint szerinte sokan mások.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv barna#vv dani#reakció

Címlapról ajánljuk